Ne için kullanacagina bagli.![]()
m7(on karakter)
Hocam saydıklarının içerisinde değil ama brigestone s20 evo2'yi araştır derim, her lastik sorana tavsiye ederim sınıfının bir numaralı lastiğiymiş, ben o ara motoru sattığım için kullanmadım ama lastik ararken satan satmayan 10'larca lastikcinin ortak söylediği sözdü bu, adam michelin veya metzeller gibi başka bir marka satıyor ama ben s20 evo dediğim zaman "abi s20 al o lastik bambaşka bişey hem yağmurda hemde kuru zeminde müthiş yol tutuşu sağlıyor" diyor (bu söylediğim aşağı yukarı 1,5 yıl oldu, yeni çıkan lastiklerle arasında yine aynı derecede fark varmı bilmiyorum, tavsiyem bi araştır internette hem kuru zemin hem ıslak zemin performansı ile ilgili videoları falanda var...
Hocam saydıklarının içerisinde değil ama brigestone s20 evo2'yi araştır derim, her lastik sorana tavsiye ederim sınıfının bir numaralı lastiğiymiş, ben o ara motoru sattığım için kullanmadım ama lastik ararken satan satmayan 10'larca lastikcinin ortak söylediği sözdü bu, adam michelin veya metzeller gibi başka bir marka satıyor ama ben s20 evo dediğim zaman "abi s20 al o lastik bambaşka bişey hem yağmurda hemde kuru zeminde müthiş yol tutuşu sağlıyor" diyor (bu söylediğim aşağı yukarı 1,5 yıl oldu, yeni çıkan lastiklerle arasında yine aynı derecede fark varmı bilmiyorum, tavsiyem bi araştır internette hem kuru zemin hem ıslak zemin performansı ile ilgili videoları falanda var...
M7 ile Road 4 ısınma karakteri bakımından karşılaştırması nasıldır?
Söylediğin lastık sanırım bizim motorun üzerinde gelen lastik, Bridgestone Batlax S20 Cbr1000rr üzerinde geldi, fuarda bmw de aynı lastiği takmıştı motorlarına, kısa bi araştırma yaptığımda lastik hem ıslak hemde kuru hava için ideal, Ortası sert yanlar biraz daha yumuşak, sadece biraz geç ısınır denildi, ama piste çıkmayacaksan boşa değiştirme parana yazık dediler.
Değiştirmedim üzerinde hala. Ne kadar doğru kullanıp göreceğiz.
Metzeller roadtec 01 çıktı onu da bir araştır derim. Şahsen ya onu ya da road 4 alırdım
Bende bugün sipariş verdim kararım metzeler m7rr oldu. Islak ve kuru performans iyi viraj ve frende diğerlerinden daha iyi araştırdığım kadarıyla kullanınca yorum tekrar yazarim.ayrica herkesin ortak söylediği bizim yollarımızda cok uygun.belki tek sorun km ömrü biraz az olabilir. Yumuşak pist karakterli bir lastik
Arkadaşlar mt 07 motorum için lastik alacağım ama konu başlığındaki modeller arasında kararsız kaldım. Değerli görüşlerinize ihtiyacım var.