dostum sana inandım şirinevler aydın motor yamahaya gittim bu sabah,,olayı anlattım,sen ayar yapıyorlar dediğin için sendende bahsettim,hatırladı ordaki usta dün görüştüm onla ama ben ona yaparız demedim diyor,,onu yapacak cihaz bizde yok demiş sana,hatta kardeşler yamahayıda aramışınız ordada yokmuş cihaz,olan yerde yoktur diyor ve şunları ekledi,,,,
bana aynen(x max lerin hava giriş ve egzoz çıkışlarında sensörler var,bunlar hava giriş ve egzoz hava çıkışını otomatik kendi ayalıyor,böyle bişeye gerek yok ve yapıldığınıda duymadım) size yamahadan gelen mesajı gösterdim,bana bu mesajı ne için gönderdiğini ben anlamadım,herkese gönderilen standart mesajlardandır belki dedi ve sizede özellikle ayar falan yapamayacağını söylemiş,,siz bana yapılıyor deyince bende boşuna gittim aydın motora
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:25 ----------
üstteki yazdıklarımda olayı aynen anlattım kardeş,,bu işi yapan bildiğin yer varsa söylede gideyim,bana araştır diyosun,araştırdım yok öle biyer varsa bildiğin söyle