Buyrunuz ; keyifle kullanmanız dileğiyle ...
https://www.dropbox.com/s/l4bd4r6ys...lı Bilgiler Kılavuzu_by shadowmaster.pdf?dl=0
herkese merhaba, yakıt konusunda da genel bi bilgilendirme yapabilir misiniz? genel olarak İstanbul standartlarında ne yakar bu motor?
teşekkürler.
Emeğinize sağlık. Çok fayadalı bilgiler.Buyrunuz ; keyifle kullanmanız dileğiyle ...
https://www.dropbox.com/s/l4bd4r6ys...lı Bilgiler Kılavuzu_by shadowmaster.pdf?dl=0
750cc olsun o kadar. Geçmiş olsun artık. Ama3.5 lt ortalama şehir içi harcaması var,bence sınıfının en ekonomik makinesi sl200.
14lt deposu ile asgari 350 km gidiyorsunuz.Gazlama yapmam,sakin sürerim dersenizde 400 km ortalaması olur makinenin.
Ben yeni motorum shadow 750cc ye geçince daha iyi anladım bu yakıt güzelliğini zira benimde 13 lt depom var ama istanbulda 175 km ortalamam söz konusu,içiyor benim alet yapacak bişey yok maalesef![]()
Lastik demişken,yine michlein marka alacağımız için bu hayvana,fuar öncesi zenn motordaki fiyat teklifi 1500 tl idişimdi zamlandı sanıyorum biraz,eh artık şemsiyeyi idrak etmek lazım biraz zira konu lastikse hiç alternatif bakmam ama söz abi lastikleri alıp rodajını bitirir bitirmez test ettiricem sana,ben bu kabak halleriyle 140 yaptım oda tapa gaz olmadı,yemedi diyim biyerlerimiz
![]()
Eeeee kimsenin çekişi düşmüyor, oradan buradan ses falan gelmeyince duruyor mu bu başlık
Biraz da şöyle güzel fotoğraf paylaşımı falan olsa ya ...
Eeeee kimsenin çekişi düşmüyor, oradan buradan ses falan gelmeyince duruyor mu bu başlık
Biraz da şöyle güzel fotoğraf paylaşımı falan olsa ya ...
herkese merhaba, yakıt konusunda da genel bi bilgilendirme yapabilir misiniz? genel olarak İstanbul standartlarında ne yakar bu motor?
teşekkürler.
Bu işe 3 yıl önce niyetlenmiştim ama istekler herzaman niyetlenen tarihte olmuyo malesefSuperlight 200 ü görmek izlemek isteyenler için bizde bi kapı açtık diyelim [RPM] Motovlog yazarsanız youtubeda bulabilirsiniz şimdiden beğenen beğenmeyen herkese teşekkürler
Gaziantep' ten selamlar..