aralık ayında fırsattan istifade bende pcx i satıp nmaxe geçtim. pcx le kıyaslamaya girersek ilk olarak bir nmax bulun ve sadece marşına basın ve teknolojinin sesi kulağınıza gelsin bayiden çıkarken kapatıp tekrar açasım geldi
L beden kask kullanıyorum pcx altına sığmıyordu shark buna xxl da olsa sığdırabilirsiniz yanında eldiven yağmurluk filan sığar. lastikler dunlop ama ben pcxi de 8000 km ırc ile kullandım o yüzden aman hemen değiştirincilerden değilim oturma pozisyonu daha rahat ve daha hakim geldi bana. verdiğiniz sinyali görmeyecek çok fazla kör soför yoktur sinyaller farın büyüklüğüne yakın ama istanbul burası
amerikan parklarda çok yakışıyor ayrıca ilk bakım sonrası sinyallerin içine bir çakar yapma girişimim olacak. titreşim pcx ten sonra gerçekten çok az ancak pcxi ikinci el aldığımdan tarafsız bir inceleme olmaz belki daha az titreyenlerde vardır sonuçta scoterde titreşim er veya geç oluşması beklenir. şimdilik bu kadar nmax düşünenler endonezya nmax sayfalarına baksın ve motora aşık olsunlar yurt dışı bağlantı kurabilirsem eğer paraya kıymayı düşünüyorum birde dil bilgisi olmayınca girişemiyorum.