Sizce 2016 Yeni Renk HRC mi? - Yoksa Repsol mü? 1000RR

Teşekkür ederim, kendi sitelerini inceledim fiyat gayet uygun, indirimsiz bile gelse uygun buraya nazaran dediğin gibi vant diye bir şey var, kendi sitesinden de paypal ile alış veriş yapıla biliyor.

Ebay italyadan alin omnia racing magazasi var. Hem uygun fiyat hemde kargods sorun olmuyor. Ben 2 tane egzoz 2 koruma aldim oradan

Amerikadan almayin , hem kargo hem tax free olmuyor, burada odeyeceginiz kdv urun fiyati vergi kargo hepsinin toplami kdv miktari.

Avrupadan alin vat denen vergiyi dusuyorlar yurt disi gonderilerde

yanlışınız var ebayden aldığınız ürünün faturası kesilir 100$ + 20 $kargo ücretide yansıdı diyelim faturaya 120$ oldu... %18 kdvsini ödüyorsunuz okadar..nerdenmi biliyorum geçenlerde kask aldık agv.. sorunsuz kapımıza kadar geldi kapıda kdvsini ödeyip aldık ;)

Evet dün bayiye geldi motorlar, benden haber bekliyorlar ona göre bugün plaka ruhsat çıkıcak, Sp repsol daha büyük ve baba duruyor, sp hrc nin renkler çok çok iyi ama jant rengi çok kötü berbat.

her türlü değer bence brembo ohlins bu boru değil her türlü farkı hak eder ence ayrıca kırmızı (hrc ) sp yi canlı gördün mü bilmiyorum ama çok güzel olmuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar