Merhaba arkadaşlar. Motora genel bir bakım yapmayı düşünüyorum; çünkü şu haliyle pek çekici gelmiyor. Egzozda ve gidonun bazı kısımlarında paslanma var, benzin deposunda hafif bir göçük var ve genel olarak çizikler mevcut. Motora daha temiz bir görünüm katmak için neler yapabilirim?.. Kendim boyayabilir miyim veya bu işi ustasına yaptırsam ne kadar bir maliyet çıkar?
Bir de ön arka toplam 300 lirayı aşmayacak lastik önerebilecek var mı?
Hocam lastik konusunda bence almışken piyasada bulduğunuz en iyisini alın derim çünkü bizim motorların lastik ebatları küçük olduğundan öyle çok yüksek rakamlar çıkmıyor, beklentiniz den yüksek bile olsa görüntüye harcayacağınız paradan daha faydalı olacağı bir gerçek.
Görüntü olarak da illa boyaydı çizikdi demezseniz bizim motora led sinyal, arkadaki bagaj demirini çıkartmak, arka stop lambasını değiştirmek gibi ufak ama etkili değişimler çok güzel duruyor.
Bunun yanı sıra benimde hayalimde olan fakat bir türlü fırsat bulup yapamadığım bir uygulamada motora ön çamurluktan itibaren başlayıp arka stop lambasına kadar uzanan depnun felanda üzerinden geçen beyaz ve kalın olarak tek şerit sticker düşünüyorum.
Google da ince çift şeritlisini görmüştüm bizim forumda bir kaç üst mesajlarda da kırmızı uygulama yapan var ama ben tek kalın olarak beyaz şeridin daha çok yakışıcağı kanaatindeyim.
Bunun gibi şeyler düşünebilirsiniz.
İyi forumlar.