Kawasaki Kawasaki Ninja 300R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ninja 300'ün Yeni cıkan Ninja 300 Krt versiyon'u hakkında ne düşünüyorsunuz sizce güzel mi ? Biraz yeşili az sanki. Bide Sanırım kawasaki bu sene yeşili getirmemiş.Sitede sadece siyah gözüküyor. Bilgisi olan varmı ?

2016 Ninja 300 Krt Version:queen:

vnMAg4.jpg
[/url][/IMG]
1MzaYN.jpg
[/url][/IMG]
rZPXg3.jpg
[/url][/IMG]
7MRWoN.jpg
[/url][/IMG]
PPX25O.jpg
[/url][/IMG]
Z7GjL3.jpg
[/url][/IMG]
Vv48lB.jpg
[/url][/IMG]

Ben bu krt edition'ın devir saatini beğenmedim. Bizim devir saati daha güzel.
23RZgHM.jpg

Renkler zevkler tartışılmaz denir, ben yeşili tercih ederim. '14 special edition var rengini çok seviyorum.

Son düzenleme:
hafif bi kendini tekrarlayan ses geliyor demiştim
rosso 2leri taktıktn sonra ses gitti
lastikte balans bozulmustu heralde

26bini dün gece 00.00'da devirdim bu arada

biraz fazla siyaha boyanmıs
yesıl renklerın daha da hakım olması daha uygun olurdu bence. Kawasaki demek yesil demek sonucta. Kuyruk kısmı fazla yesıl kalmıs
biraz siyah atılıp sırıtması engellenebilirdi.
bende de 2014 se var ve cok begenıyorum
ama krt versıyon da sokakta gecse en az 2014 kadar ılgımı ceker
o bakımdan hosuna gıttıyse al gıtsın hıc takma kafana

Devir göstergesi bizimkinde daha güzel duruyor bence de. Hareketliyken görmek lazım. Burada sabit gördüğümüzde bizimki hoş geliyor. Belki de daha iyidir kim bilir.

Bu benım motorum degıl nette buldugum fotograflar nasipse haziranda alıcam , Fakat siyah olması beni çok düşündürüyor :silent: . Ama alırsam şimdiden teşekkrler :)

Arkadaşlara katılıyorum.çok fazla siyah var.kawanın meşhur egzotikliği kalmamış .

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------

önceki aylarda bir arkadaş istemişti.yeni fırsat buldum

https://youtu.be/-I8cVDkTjJc

Arkadaşlar aranıza 2015 model ninja 300'ümle katılmış bulunmaktayım :) Motor hayalim; CBR 250 alayım la başlayıp, R25'e dönüp en son Ninja 300 ABS ile son buldu. Sanırım aralarında ki en doğru tercihi yaptım :)

Çok teşekkürler, 1200 km de 17.5 e aldım.

Renk special ise gayet güzel fiyata almışsın hocam ben olsam kaçırmazdım :)

Bu arada fuara gitmeden yeni krt versiyon hakkında renkler hiç olmamış demiştim.Ama gidince gördüm ki, canlı baya hırçın agresif duruyor.Ben beğendim euro düşerse alabilirim.

Arkadaşlar aranıza 2015 model ninja 300'ümle katılmış bulunmaktayım :) Motor hayalim; CBR 250 alayım la başlayıp, R25'e dönüp en son Ninja 300 ABS ile son buldu. Sanırım aralarında ki en doğru tercihi yaptım :)

hayırlı olsun birader.

Renk special ise gayet güzel fiyata almışsın hocam ben olsam kaçırmazdım :)

Bu arada fuara gitmeden yeni krt versiyon hakkında renkler hiç olmamış demiştim.Ama gidince gördüm ki, canlı baya hırçın agresif duruyor.Ben beğendim euro düşerse alabilirim.

ya o motorun rengi bir tuaf bazen bende beğeniyorum. bazende hiç hoşuma gitmiyor. ama o desen zx10r'a super yakışmış. onu gorunce ninja 300'ün deseni olmamış diyorum .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar