Kardeşim öğrencisin demek numaranı ver iş ayarlayım sana kendi çalıştığım yerde.İş 4 saatte 50 lira bırakıyor.Ben 1 haftadır çalışıyorum yani bugün 8.gün olacak 450 tl para birikti.Parayı almadım çar çur olmasın diye toplu alıcam.İş şöyle telefona program indiriyoruz o programla anket yapıyoruz.Anket bölge ve bayisi akşam belirleniyor avra-ttnet-türk telekom bayisi müşteri memnuniyet anketi.Şirkette barem araştırma.Düşün iştersen 2 haftada 700 Tl toplarsın.Yarın yeni döneme başlanıcak.Şuan gayrimenkul ofisleri-oto kiralama şirketlerinin sayımını yapıyoruz.Yarın tekrar avea-ttnet-türk telekom memnuniyet anketine başlicaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------
Eklemeyi unutmuşum bende celal bayarda okuyorum.İzmirde oturuyorum.2.30 a kadar çalışıp manisaya geçiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------
Eklemeyi unutmuşum bende celal bayarda okuyorum.İzmirde oturuyorum.2.30 a kadar çalışıp manisaya geçiyorum.
Son düzenleme: