O kadar parayı motorsiklete vermek çok zor bir karar oldu benim için. Hâlâ içime sinmiş değil.
Babamdan motorsiklet için para istemek aklımın ucundan bile geçmedi. Babamın hayatı boyunca arabası bile olmadı. Ama üç tane evlat büyüttü. Değil başka bir şeyler istemek, fedakarlıkları için ne yapsam az gelir. Muhtemelen sizin babanız da öyledir. Olmadığını düşünüyorsanız muhtemelen erkendir gerçeği görmeniz için. Hayır, babam hâlâ hayatta.
Bu arada hiç bir aklı başında baba oğluna Türkiye trafiğinde sürmek motorsiklet almaz.
Aynı düşüncedeyiz kardeşim üniversiteyi bitirip çalışmaya başlayalı 8 ay oldu ve bu 8 aydır motosiklet için yeri geldi boğazımdan kestim aylık 200 lira ile geçindim kız arkadaşımdan bile borç aldım ama babamdan istemek aklımdan bile geçmedi hatta ben aylardır çalışıyorum ama babama hiç para veremedim diye üzülüyorum. Çünkü o adam 4 çocuk büyütüp bu duruma gelene kadar neler çektiğini az buçuk hatırlıyorum yurt dışında çalıştı her işi yaptı belkide 40 yaşına kadar keyfi para harcayamadı. Allah a şükür şuan durum iyi benim yardımıma ihtiyacı yok zaten kendisi de diyor sen kendini kurtar başka bir şey istemem diye bu yüzden hala 1500 e yakın borcum var 3 ay daha maaşımın tamamına yakınını taksitlere vercem. Sadece yemek ve benzin param kalıyor bana. Ama kendimden çok o adamı düşünüyorum ben 65 yaşına geldi artık biraz rahat etsin istiyorum.
Yani kısaca benim çektiğim sıkıntı zorluklar babamınkiler yanında hiçbir şey .Benim çektiğim asıl sıkıntı maddi değilde manevi yönden