Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
ben ersin 18 yaşındayım,istanbul'dayım. bilgisayar üzerine çalışmakla birlikte kısmetse bir sene içinde sistem mühendisliğine ulaşacağım. şu anda abimin kendi bilgisayar firmasında çalışıyorum teknik servis şefiyim. ufak tefek yazılım üzerine de uğraşıyorum.

Abi inanamıyorum, en sondan birinci kategorideyim! (41-50)

:pr: :farao:

Neyse. Yaş 41 (valla hissetmiyorum!)
Meslek: Bilgisayar yuksek muhendisi..network, internet, unix sistem yonetimi, web tasarımı, vs.

CİHAN' Alıntı:
(duvardan davara halı )

:queen: :queen: :queen:

lan yazmıyım yazmıyım diyom dayanamadım...neyse gönlüm alındı...artık geri dönebilirim...:p

Cihan kardeş ben davar bir müşteri olarak sattığınız Halının markasını öğrenmek isterim...yani hep insanlara değilde davarlarada mı satıyorsunuz...:queen:

Moderatör (forrap)
mete_han' Alıntı:
:queen: :queen: :queen:

lan yazmıyım yazmıyım diyom dayanamadım...neyse gönlüm alındı...artık geri dönebilirim...:p

Cihan kardeş ben davar bir müşteri olarak sattığınız Halının markasını öğrenmek isterim...yani hep insanlara değilde davarlarada mı satıyorsunuz...:queen:

Abi nerelerdesin,vallaha bir-iki gün içinde aramayı düşünüyodum bi şekilde bende seni.İyi olmuş geldiğin,sen buranın gülüsün:p

Ben Yönetmenim 48 Yaşındayım. 33 yıldır Motosiklet kullanıyorum. İlk Motorum Planet 350 cc'lik, Daha sonra elimden bir sürü geçti. Unutamadığım motorum Honda CBR 600 Şu an kullandığım motor Mondial Zat 150

slm ben bursadan özkan.yaş 26 işletme mezunuyum otomotiv sektöründe kalite kontrol sorumlusu olarak görev yapıyorum.Herkese sevgiler.

ben ugur eskişehirden yaş 18 den production işiyle uğraşıyorum
ve babamın 81 yılında 0 aldığı pejoya kendimi bilbim bileli ben hakimim eski olablr hız yapamıoo olablr ama o benm ilk aşkımm :D

abi bana göre bizim sitenin yaş ortalaması çok yüksek kusura bakmayın ama gençlerden çok orta yaş kesimi war hep. bunu gezilerden de anlıyabiliriz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olcay akgül, yaş 26, konut projeleri satış danışmanıyım.
( Okan'ın programında MOTOSİKLET AŞKI SAVAŞA KARŞI ) pankartını tutan; işte o bendim.

selam bende mehmet 1.95 boyundayım istanbul ataşehirde yaşıorum 18 yaşındayım öğrenciyim ve aynı zamanda basketbol asistan antrenörlüğü yapıorum:) :queen: :rendeer: :salut:

Abiler Ya ben 92 liyim niye eziyonuz bizi listede bile yokuz yaw bu kadar sewdiim bi sitede dışlanmak çok kötü bişey :salut:

İsmim Oğuz. 25 yaşındayım. Kadıköy Moda'da oturuyorum. Üretim planlama şefiyim bir fabrikada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar