sırf o yüzden bana biraz büyük motor lazım bizim mersindekilere yetişeyim.
Senden once cgli birileri el atmistir kesin :mrgreen:Ozan, birden kayboldular noldu bilmiyorum şimdi olsa affetmem.:bounce:
sırf o yüzden bana biraz büyük motor lazım bizim mersindekilere yetişeyim.
Yok bea onların yarış yapmaktan başka düşündüğü birşey yok zaten kızlar baya baya güzeldi.
Bir tanede kırmızı cbr125 kullanan bir kız görmüştüm o zaman anladım ybrnin vaktinin dolduğunu.R25 alana kadar kaçan kaçtı, kaçamayana geçmiş olsun.:mrgreen:
Kacamayana kacti diyosun yani abi :queen:
ben onları yakalamak için 250cc silindir takılmış CG düşünüyordum ama siz çoktan binliğe uçmuşsunuz:mrgreen:
hocam aslında bu işler için en iyi alet cafe racer dir. Üstüne bir deri ceket, gözlükler rayban, kask yoq :mrgreen: çok şekil görünüyor
Abi oldum olası sevemedim şu cafe racer'ları, cruiser'ları neden bilmiyorum ama ducati diaveli ve onun gibi(isimleri aklıma gelmedi) motorları seviyorum biraz.
Ahahahaha mazhar reis bee :mrgreen:Ahahahah yalarun :queen:
Cg de deli kacar heee,rollde alirmi tracer i :mrgreen:ben onları yakalamak için 250cc silindir takılmış CG düşünüyordum ama siz çoktan binliğe uçmuşsunuz:mrgreen:
hocam aslında bu işler için en iyi alet cafe racer dir. Üstüne bir deri ceket, gözlükler rayban, kask yoq :mrgreen: çok şekil görünüyor
Abi oldum olası sevemedim şu cafe racer'ları, cruiser'ları neden bilmiyorum ama ducati diaveli ve onun gibi(isimleri aklıma gelmedi) motorları seviyorum biraz.
Yok canım o kadar da değil daha 210'u geçen cg yok diye biliyorum ama kafa tutar.Valla hocam iron883 kaç para bilmiyom ama o 4 silindir alırım ben herkes gibi.![]()
ufağından bi NOS takar 210 u devirir bizim adanalılar
Zuvaslilar olarak cok gizli projeler yurutuyoruz ama soylemem :mrgreen:Yapıyor ya bizim buraya geldiler yarışmaya 190-200 yapıyorlar.Yaparsa adana,antep,urfa yapar zaten.
apaçiler...
yok ben CG ile 200 görenlere apaçiler diyorum.
Biliyorum yavv![]()