irfan abi keske 1ay dağa bekleseymişin gerçekten bende yeni kasa var aydınlatması normal bi fara göre başarılı yanı senın hep gaz verip gittiğin konumda yanıyor fark o 
duydan değilde göğüsteki kablo demetinden beyaz çizgili mavi kablo diye hatırlıyorum..kesmeden önce deneme yanılma yapmanı tavsiye ederim5 yıllık konuyu üzülerek hortlatıyorum ama bu resimleri güncelleyebilecek yada 2009 modelde uzun kısa bağlantısını nasıl yapabileceğim konusunda yardımcı olabilecek biri varmı?
Elimde bulunan Xenon için aküden ayrı hat çektim,Xenon beyninden çıkan 2 adet uzun ve kısa için tetikleme ucu var fakat duyda bulunan uçları girdiğimde tetikleme yapmıyor bu konuda desteğe ihtiyacım var.
İlginiz için teşekkürler dört gözle bekliyorumduydan değilde göğüsteki kablo demetinden beyaz çizgili mavi kablo diye hatırlıyorum..kesmeden önce deneme yanılma yapmanı tavsiye ederim
eğer xenon kutusunu atmadıysam üstüne yazmıştım hangi kablo olduğunu ...pazartesi depoya gidip bakayım
İlginiz için teşekkürler dört gözle bekliyorum![]()
Oradan aldığımızda uzun kısa olayı sağlıklı bir şekilde çalışıyor mu?
Geç cevap verdiğim için özür dilerim.motor yeni kasa ise aküden hat çekmenize gerek yok direkt duyun dibinden hat alabilirsiniz.kısa farın artı ucundan yan pandozite bir açma kapama düğmesi koyarsanız hem gündüz kapatma imkanınız olur hem uzun ve selektör direkt yanar extra bir şey yapmanıza gerek yok.
motor eski kasa ise sıkıntılı oluyor.sol arka grenajın orada iki aet sigorta var.bir tanesi kontağı kapattığınızda enerjiyi keser,oradan ön tarafa hat çekmeniz gerek ve dediğim gibi bir yerde köprüleme yapmazsak selektör yapmıyordu.