- Konu Yazar
Öncelikle herkese merhaba. Adım Umut Ahmet Aktaş Sivas'ta yaşıyorum ve yaşım 20. Siteye yeni üye oldum, aranıza yeni katıldım. En kısa zamanda kaynaşıp sizden biri olmak istiyorum 
Ygs sınavına gireceğim nasip olursa ondan sonrada lys sınavına. İnşallah iki sınavdan da iyi puanlar alıp bu sene güzel bir üniversiteyi kazanıp ardından da bu yaz motosiklete başlangıç yapmayı canıgönülden istiyorum(Dualarınızı ve iyi dileklerinizi beklerim
). 3 yıl önce bir arkadaşın scooterını sürmekle başladı bu sevda. Babadan söz aldık eğer üniversiteyi kazanırsam motosiklet alacak. Ehliyetimi aldım ama tam olarak vitesli sürmeyi bilmiyorum ve pek bi tarfik tecrübem yok. R25 le başlangıç yapmayı düşünüyorum ve bütçe biraz kısıtlı olduğu için ekipman olarak ilk kask alacağım ve gerisini sonradan toplayacağım. Başlangıç için R25 uygunmudur değilmidir bayağı araştırdım. Kimisi kesinlikle uygun değildir derken kimisi gayet uygundur demiş. Uygun değildir diyenler çok güçlü bir makine olduğu için tehlikeli durumlar oluşturabileceğini gerekçe olarak göstermiş. Ama ben bu motoru çok istiyorum. Ben bir kıza bile bu motora baktığım gibi bakmadım diyim siz anlayın :mrgreen: . İnşallah motoru alınca en azından ilk öğrenme evresinde kendime hakim olacağıma gayet düzgün bir şekilde kullanacağıma kefilim. Sivas'ta motosiklet eğitimi veren herhangi bir yer olmadığı için eğitim almam söz konusu değil ama pratik yapmam için gayet müsait alanlar var zaten aklımdaki de oralarda pratik yapmadan kendimi geliştirmeden trafiğe çıkmamak. Eğer üniversiteyi başka bir şehirde okumaya gidersem orada eğitim olursa gidebilirim. Motoru 0 alacağım 2. el işine hiç bulaşmayacağım ve Sivas'ta hiç yamaha bayisi yok bu yüzden başka şehirlerden almak mecburiyetindeyim. En yakın Kayseride var herhalde. Sorum bu bayiler şehirler arası teslimat yapıyor mu ? Yanıtlarsanız sevinirim ve ister konu içi ister konu dışı olsun herhangi bir öneriniz varsa severek dinlerim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim 
Ygs sınavına gireceğim nasip olursa ondan sonrada lys sınavına. İnşallah iki sınavdan da iyi puanlar alıp bu sene güzel bir üniversiteyi kazanıp ardından da bu yaz motosiklete başlangıç yapmayı canıgönülden istiyorum(Dualarınızı ve iyi dileklerinizi beklerim