Doğudan(van) Batıya(Edirne) 2301 km solo gezi

Tebrik ederim.
güzel gezi olmuş, devamını bekleriz :)
ben karadeniz turuna çıktığımda erzincandan doğru gelecektim, lakin polis otoları ihbardan dolayı birsürü akrep ve zırhlı araçla yolu kapayıp "buralar tehlikeli; geçmek isterseniz siz bilirsiniz. sorumluluk kabul etmeyiz" demesi üzerine, rotamızı direk dağ yolundan sivasa çevirmiştik :)

i ağırladılar saolsunlar biz koşuşturmadan daha sonra arayıp soramadık selamlarımı söylersiniz.

kardeşim mrb sonunda paylaşmışsın. gezini soluksuz okudum epeyi zaman oldu umarım DİYARBAKIR-ELAZIĞ güzergahında senş iyi ağırlayabilmişizdir :) geziden sonra bende sana ulaşmak istedim ama bi türlü olmadı kısmet bu güneymiş

Tebrik ederim.
güzel gezi olmuş, devamını bekleriz :)
ben karadeniz turuna çıktığımda erzincandan doğru gelecektim, lakin polis otoları ihbardan dolayı birsürü akrep ve zırhlı araçla yolu kapayıp "buralar tehlikeli; geçmek isterseniz siz bilirsiniz. sorumluluk kabul etmeyiz" demesi üzerine, rotamızı direk dağ yolundan sivasa çevirmiştik :)

iyi etmişsiniz ben geziyi 2014 eylülünde yapmıştım sizin gezinizi inceledim sizin gezdiğiniz dönemde karışıklık olduğu dğru halen devam ediyor zaten yalnız bende 2 fotoğraf gördüm güncellerseniz iyi olur.
beğeninize teşekkürler.

kardeşim mrb sonunda paylaşmışsın. gezini soluksuz okudum epeyi zaman oldu umarım DİYARBAKIR-ELAZIĞ güzergahında senş iyi ağırlayabilmişizdir :) geziden sonra bende sana ulaşmak istedim ama bi türlü olmadı kısmet bu güneymiş

saolasın konuyu okumanı bekliyordum gayet güzel ağırladın teşekkürler. videoları editlemiştim program açmıyor yeniden editleyince youtube atar haber veririm şehir içi daha bi güzel olmuştu

yakıt tüketiminiz 100km de 3.94lt, 3.17lt, 3.7lt, 4.04lt gibi oynamış, bunlarında ortalamasını alsak 100km de 3.71lt gibi çıkıyor. yükle beraber iyi yine. iyi sürüşler. üşüdüm okurken.

yakıt tüketiminiz 100km de 3.94lt, 3.17lt, 3.7lt, 4.04lt gibi oynamış, bunlarında ortalamasını alsak 100km de 3.71lt gibi çıkıyor. yükle beraber iyi yine. iyi sürüşler. üşüdüm okurken.

zaten bu hesabı yazmıştım konu içersinde aynen öyle tabi çantasız 3,30 lt relere düşüp daha süratli gidiliyor EDİRNE-KIRKLARELİ-İSTANBUL-ANKARA GEZİMDE TEST ETTİM yakında paylaşırım inşallah.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------

süper olmuş tebrikler ...

teşekkürler saolun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar