rahatlıktan kastım tabikide bir nc gibi olmasını beklemiyorum mesela bana göre yarı ss yarı touring olan cbr 250 bu konuda oldukça başarılı kolay kolay poziyon almasını bildikten sonra yormuyor defalarca uzun yolada gittim çok uzun sürelerde anca yorulma oluyor oda normal yani dediğim gibi bi nc yada cbf1000 değil.
sizinde dediğiniz gibi yine cbr kullanacakmışım gibi gelir diyede biraz farklı arayışlara girdim sanırım. motorun tarzı açıkcası illa ss olacak diye bişey yok cbr250den sonra gaz açınca daha rahat ivmelensin(max speed önemli değil) selesi ve oturuş pozisyonu normal veya rahat olsun tam ss tarzı istemiyorum. yakıt olarak normal kullanımlarda 5 lt üzerine çıkmayacak bir motor arıyorum üst limitte max 22-23 falan ama tabi ne kadar uygun olurda para fazla kalırsa o denli de iyi.
bi ara mt07 yada nc 700 bile düşündüm ama başta mt07 nin grenajsız olması direk listemden çıkmasına neden oluyor yüksek süratlara çıkmasamda otobanı sık kullanıyorum 130-140 a kadar çıkıyorum zaman zaman rüzgar yemek istemiyorum nc700 bu konuda iyi lakin 2. problem olarak vergi diliminden dolayı vergi ücretleri katlanıyor nc 700 mt07 yerine mt65 yveya nc650 olsa tadından yenmez :thumleft:
tüm bunları kıyaslayınca rc390 cbr500 kalıyor geriye fazla seçenek kalmıyor varsada benim dkkatimden kaçmıştır öneriniz varsa dinlerim
cbr500r kıyas götürmez. rc390 ıda tokatlarsın rahat.