Zam geleceğini uzun zamandır konuşuyoruz, gelecekte. Bi kac bayiye gidip hoş sohbet ettik 16bine cikabilecegine net gözüyle bakılıyor denildi 2016lar ise Nisan Mayıs yahut haziran başında gelir yine bi yığılma beklediklerini belirttiler.
4-5 ay bekleme süresi çok uzun bu zaman zarfında 2015 modelleride satın alamayacakmiyiz ben pek anlamadım bu motorsiklet satış şeklini
Elbette ki uzun ama merak etmeyin ellerinde vardır muhakkak, alabilirsiniz.
Motorsikletler hem önemli hem onemsizdir genelde vasıta sıfatı değil zevk sıfatı aldığı icin garip garip hallenmeleri de mevcut
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------
abilerim bişi sormak istiyorum sayfaların tamamını okuyamadım fakat bende yenı sezonda r25 veya nınja 250 dusunuyorum fakat r25te problemler cıkıyor sanırsam sayfadakı bı kac yazıya göre söylüyorum bunu acaba sizler ne önerirsiniz kronık sorunları varmı bu motorun aslında japonlardan böyle bişi beklenmez ama nedense fazla olumlu bişi duyamadım yorumlarınız için şimdiden saolun

NOT: (ehlıyetım var yaş 19 10bın km motor tecrubem var 250cc)
R25te kronik sorun yok, sadece bi kac kişide buji erimesi çıktı bide gostergelerin su alma işi, son partilere doğru bunları tamamen kestiler suan öyle bi durum söz konusu değil.
Ama yamaha sonucta pek kalite taraftarı değil hız konusunda daha ataklar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------
Arkadaşlar 1 adet 2015 r25 race blue inegöl yamaha kaplan motorda var.süper bir adam Ahmet kaplan,2016da gelmiş diye duydum iletişime geçin derim.
Ben servise bile gitmeyi düşünüyorum tam bir esnaf kendisi.Bana gecenin 11nde dükkan açtı beraber yemeğimizi yedik sonrada bizi uğurladı burdan selam olsun...
Kaplan motor yamaha inegöl/Ahmet kaplan
Iyi servislere ve esnaflara ihtiyacimiz var teşekkürler paylaştığınız icin