- Konu Yazar
Merhaba motor tutkunları ,
Chopper motorlara karşı hep ilgim olmuştur sonunda almaya karar verdim. Üniversite öğrencisi olduğum için bütçem kısıtlı 3000 - 3500 tl civarında. Alacağım motor cc olarak düşük olsun istemiyorum 250cc düşünüyorum hem başlanhıç için ideal hemde alınca 3 - 4 yıl kullanabilmek için. Biraz araştırma yaptım birkaç model arasında kaldım. Mondial 250 MCT gibi cılız motorlar hoşuma gitmiyor. alacağım motorda biraz heybet arıyorum. Arasında kaldığım modeller şunlar ;
Kanuni Tiger 250
Ramzey Qm 250
Borelli Ledow Cxm250a
Regal Raptor DD 250
Sadece beğendiğim modeller bunlar önerebileceğiniz modeller varsa onları da duymak isterim.
Bütçeden dolayı eski modellerine bakabiliyorum 2006-2009 yılları arası modeller.
Bunların arasında hangi marka iyidir?
Hangi marka daha çok sorun çıkarır?
Yakıt yönünden hangisi daha iyidir?
Performans olarak hangisi daha iyidir?
görüşlerinizi bekliyorum şimdiden bütün yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.
Chopper motorlara karşı hep ilgim olmuştur sonunda almaya karar verdim. Üniversite öğrencisi olduğum için bütçem kısıtlı 3000 - 3500 tl civarında. Alacağım motor cc olarak düşük olsun istemiyorum 250cc düşünüyorum hem başlanhıç için ideal hemde alınca 3 - 4 yıl kullanabilmek için. Biraz araştırma yaptım birkaç model arasında kaldım. Mondial 250 MCT gibi cılız motorlar hoşuma gitmiyor. alacağım motorda biraz heybet arıyorum. Arasında kaldığım modeller şunlar ;
Kanuni Tiger 250
Ramzey Qm 250
Borelli Ledow Cxm250a
Regal Raptor DD 250
Sadece beğendiğim modeller bunlar önerebileceğiniz modeller varsa onları da duymak isterim.
Bütçeden dolayı eski modellerine bakabiliyorum 2006-2009 yılları arası modeller.
Bunların arasında hangi marka iyidir?
Hangi marka daha çok sorun çıkarır?
Yakıt yönünden hangisi daha iyidir?
Performans olarak hangisi daha iyidir?
görüşlerinizi bekliyorum şimdiden bütün yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.