[İzmir - MT]

Eğitime kendi motorunuzla gidiyorsunuz, benim aldığım eğitim 3 gün içerisinde gerçekleştirildi.

1.günde teori eğitimi var, motor sürmek yok, hoca projeksiyon eşliğinde görüntülerle anlatıyor, isterseniz not alıyorsunuz soru soruyorsunuz vs....

2.gün kapalı alan eğitimi, Turkuaz'ın hemen yanındaki devasa otoparkta yapılıyor. Motor hakkında genel bilgiler, oturuş pozisyonu, slalom yapma, bakış, panik fren çalışması vs...

3.gün trafikte gözlemli sürüş, eğitime katılan herkes (biz 4 kişiydik) + 2 hoca. Sıra ile herkes en öne geçiyor hoca arkada sürüşünüzü izliyor. Belirli mola yerlerinde duruluyor ve brifing veriliyor.

Sonrasında telsizli sürüş yapıyorsunuz hoca size arkadan bir takım talimatlar veriyor, uyarılarda bulunuyor vs...

Aşağıdaki linkten fiyatlar hakkında bilgi alabilirsiniz;

http://www.artmotoakademi.com/bazaar/

Saygılarımla.

Verdiğiniz tüm bilgiler için teşekkür ederim. Tekeriniz daima düz bassın.

Herkese merhabalar.Ben foruma yeni katılmış olan genç(19) motosikletsever bir kardeşinizim.Abilerim daha ehliyeti alamadım fakat önümüzdeki ay ehliyetim elimde olacak.Yaklasik bugüne kadar motosiklet üzerinde 1000 km ye yakın yol tecrubem var.Siz değerli abilerimden daha çok bilgi almak için toplantılarınıza katılabilir miyim?
Tabiki ehliyeti aldıktan sonra :)
Whatsapp grubuna ekleyebilirmisiniz.
Hepinize Hayırlı geceler dilerim.
Tekeriniz daima düz bassın.

Ahmet hoş geldin. Ehliyeti aldıktan sonra ayda yaptığın kilometreyi günde yaparsın :) toplantılara elbette gelebilirsin, buluşma olduğunda burada ve facebook grubunda yazılıyor.
WhatsApp grubuna ise yeni katılan kişileri hak verirsin ki toplantılardan sonra, tanıdıktan sonra eklemeyi uygun gördük. Görüşmek üzere

Herkese merhabalar.Ben foruma yeni katılmış olan genç(19) motosikletsever bir kardeşinizim.Abilerim daha ehliyeti alamadım fakat önümüzdeki ay ehliyetim elimde olacak.Yaklasik bugüne kadar motosiklet üzerinde 1000 km ye yakın yol tecrubem var.Siz değerli abilerimden daha çok bilgi almak için toplantılarınıza katılabilir miyim?
Tabiki ehliyeti aldıktan sonra :)
Whatsapp grubuna ekleyebilirmisiniz.
Hepinize Hayırlı geceler dilerim.
Tekeriniz daima düz bassın.
Ehliyetin olsun olmasın motorun olsun olmasın fark edermi çık gel.
Sadece tavsiyem ehliyetsiz ve ekipmansız motora binme :)

Ustam zaten ekipmansız sürülen motoru motor olarak görmüyorum tam bir kamakazi oluyolar üstüne bide kurallara aykırı sürüşleri yok mu beni iyice ayar ediyolar :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------

Ahmet hoş geldin. Ehliyeti aldıktan sonra ayda yaptığın kilometreyi günde yaparsın :) toplantılara elbette gelebilirsin, buluşma olduğunda burada ve facebook grubunda yazılıyor.
WhatsApp grubuna ise yeni katılan kişileri hak verirsin ki toplantılardan sonra, tanıdıktan sonra eklemeyi uygun gördük. Görüşmek üzere

Ehliyetin olsun olmasın motorun olsun olmasın fark edermi çık gel.
Sadece tavsiyem ehliyetsiz ve ekipmansız motora binme :)

Ustam davetleriniz için teşekkür ederim ehliyetimi aldıktan en kisa süre sonra aranıza katılmaktan büyük bir onur duyarım :)

İzmir İl Temsilcisi
Arkadaslar herkese selamlar

Bugun hava yagmurlu gibi ama belkide akşam yagmaz ihtimaliyle yazalım.

Bugun saat 20.00 'da karsiyaka tershane cafede toplanacagiz.

Herkesi bekliyoruz.

Altinyoldan karsiyaka sapagina girdikten sonra dumduz tershanenin hemen 300 metre ilersinde sahil tarafinda solda kaliyor. Kisacasi karsiyaka sapagina girdikten 1 km sonra sagda dominos pizzanin karsisinda kaliyor.

Bulamayan arkadaslar mesaj yoluyla iletisime gecebilir askeriyenin ordan alabiliriz.

Motosikletlerimiz gozumuzun onunde park sorunuda olmiyacaktir.

0555 714 37 57

Arkadaşlar Selam,
Eski üyeyim ama forumları çok fazla takip edemiyordum.
Güzelbahçe'de oturuyorum. Motorumun bakım ve tamirlerini kendim yapıyorum.Bu taraflarda oturup motor mekaniğiyle ilgilenen arkadaşlar varsa bilgilerimizi paylaşmaktan memnun olurum. Yaş 55 :). İsteyen arkadaşlar telefonumdan da ulaşabilir. 0 533 6858206 . Her keze kazasız belasız sürüşler dilerim.

Selam arkadaşlar son 1 yıldır falan forumu takip ediyorum, bir kaç aydır da üyeyim, yaşım 26 İzmir Adliyesi'nde memurum, motosiklet tutkusu son 1 yıl içerisinde başladı, Aralık ayı içerisinde ehliyetimi aldım, şuan para biriktirme aşamasındayım, Allah nasip ederse en geç Mayıs ayı içerisinde motosikletimi alıp aranıza tam anlamıyla katılacağım, arabayla trafik tecrübem 70 Bin Km'den fazla var, İzmir'de bir kaç eğitmenle görüştüm aklımda KTM Duke 390 var, bir kısmı başlanır bir kısmı başlanmaz diyor, neyse önümde bir kaç ay daha var iyice bir düşünüp araştıracağım, ayrıca whatsapp grubunuz varsa ve dahil ederseniz motosiklet almadan da aranıza katılıp toplanmalara gelmeyi çok isterim herkese hayırlı günler...

Eğitime kendi motorunuzla gidiyorsunuz, benim aldığım eğitim 3 gün içerisinde gerçekleştirildi.

1.günde teori eğitimi var, motor sürmek yok, hoca projeksiyon eşliğinde görüntülerle anlatıyor, isterseniz not alıyorsunuz soru soruyorsunuz vs....

2.gün kapalı alan eğitimi, Turkuaz'ın hemen yanındaki devasa otoparkta yapılıyor. Motor hakkında genel bilgiler, oturuş pozisyonu, slalom yapma, bakış, panik fren çalışması vs...

3.gün trafikte gözlemli sürüş, eğitime katılan herkes (biz 4 kişiydik) + 2 hoca. Sıra ile herkes en öne geçiyor hoca arkada sürüşünüzü izliyor. Belirli mola yerlerinde duruluyor ve brifing veriliyor.

Sonrasında telsizli sürüş yapıyorsunuz hoca size arkadan bir takım talimatlar veriyor, uyarılarda bulunuyor vs...

Aşağıdaki linkten fiyatlar hakkında bilgi alabilirsiniz;

http://www.artmotoakademi.com/bazaar/

Saygılarımla.

Bu arada bu bahsettiğiniz bütün eğitim fiyatı nedir acaba? Teşekkürler...

Selam arkadaşlar son 1 yıldır falan forumu takip ediyorum, bir kaç aydır da üyeyim, yaşım 26 İzmir Adliyesi'nde memurum, motosiklet tutkusu son 1 yıl içerisinde başladı, Aralık ayı içerisinde ehliyetimi aldım, şuan para biriktirme aşamasındayım, Allah nasip ederse en geç Mayıs ayı içerisinde motosikletimi alıp aranıza tam anlamıyla katılacağım, arabayla trafik tecrübem 70 Bin Km'den fazla var, İzmir'de bir kaç eğitmenle görüştüm aklımda KTM Duke 390 var, bir kısmı başlanır bir kısmı başlanmaz diyor, neyse önümde bir kaç ay daha var iyice bir düşünüp araştıracağım, ayrıca whatsapp grubunuz varsa ve dahil ederseniz motosiklet almadan da aranıza katılıp toplanmalara gelmeyi çok isterim herkese hayırlı günler...

Bu arada bu bahsettiğiniz bütün eğitim fiyatı nedir acaba? Teşekkürler...

450 ya da 550 gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyor isem.

Yine de güncel fiyatlar için kurumla iletişime geçmenizi öneririm.

Saygılarımla.

İzmir'li arkadaşlar, yarın motor almak için İzmir'e geleceğim, Konak tarafında motoru gösterebileceğim güvenilir, işinin ehli bir usta yada servis önermeniz mümkün müdür?

İzmir'li arkadaşlar, yarın motor almak için İzmir'e geleceğim, Konak tarafında motoru gösterebileceğim güvenilir, işinin ehli bir usta yada servis önermeniz mümkün müdür?

O tarafta tanıdığım kimse yok, Çiğli Ata Sanayi tarafına giderim derseniz, Pıtır Motor Özgür ustayı tavsiye edebilirim.

İlgilenirseniz tel. numarasını verebilirim.

Saygılarımla.

Merhaba kardeşim
bizim kendi ustamızı önerebilirim sana
güvenebilirsin
konakta değil ama çok yakın

ibrahim soylu soylu motor

0 532 603 10 69

İzmir mt merhaba :) Beni içinizde forumda görenleriniz olmuştur belki.Yaklaşık 1.5 yıldır üyeyim.

Detaylı tanışmak bugüne nasipmiş :) Adım Onurhan 22 yaşındayım.Çiğli merkezde oturuyorum.Manisa da maliye 2.sınıf öğrencisiyim.

Çok aktif olmasam da her gün giriyorum foruma.İzmir mt yi çok takip etmiyodum motosikletim,ehliyetim vesaire yok diye.

Geçtiğimiz yaz ehliyetimi aldım.İnşallah mart ayında da motosikletimi alıyorum.

Motosikleti almadan ekipmanı ve güvenlik önlemlerini halledeyim dedim.Kilidi kaskı vesaire hallettim.Pantolonu da forumda ki yerli

üretime başlayacak olan deniz abi'yi bekliyorum.Eğer nisan ayına kadar üretime başlamazsa tech 90 almayı düşünüyorum.

Gelelim asıl soruya :)

Eldiveni almak için kahramanlar daki motoplus'a gittim fakat kapalıydı.İçerisi bomboştu sanırım iç dizaynı yeniliyorlar.

Bu yüzden alamadım. http://www.motoplus.com.tr/urun/9910050302003/FIVEGLOVES-AIRFLOW-SIYAH

Bu eldiveni almak istiyorum da denemeden almak istemedim.İzmir'de başka mağazaları var mı acaba.Yada bu eldiveni başka nerede bulabilirim.

Son düzenleme:
Zor sormuşsun, revit, dainese, alpine desen adresler belli. Ama bu marka hakkında fiktim yok

Arkadaşlar iyi geceler.Bayağı uzak kalmıştım buralardan.
19/20 mart taki motor festivalşne giden varmı aranızda?

İzmir Buca'da oturan ya da yakın olan bir arkadaştan ricam olacaktır. Sahibinden.com'dan 2.el bir bilgisayar almak üzereyim, birinin bilgisayarın çalıştığını görmesi gerekiyor:) sadece çalışsın bana yeter :) mümkün mü acaba? müsait olan var mı? özelden de ulaşabilirsiniz ...

Herkese iyi günler. Ben tekrar İzmir'e yuvasına dönmüş biri olarak vakit buldukça sürüşlere katılabilirim. Tabi bu sürüşler hafta sonu olursa. Görüşmek üzere.

İzmir İl Temsilcisi
Bugun saat 20.00 'da karsiyaka tershane cafede toplanacagiz.

Herkesi bekliyoruz.

Altinyoldan karsiyaka sapagina girdikten sonra dumduz tershanenin hemen 300 metre ilersinde sahil tarafinda solda kaliyor. Kisacasi karsiyaka sapagina girdikten 1 km sonra sagda dominos pizzanin karsisinda kaliyor.

Bulamayan arkadaslar iletisime gecebilir askeriyenin ordan alabiliriz.

Motosikletlerimiz gozumuzun onunde park sorunuda olmiyacaktir.

0555 714 37 57

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar