devletin parasını boşa harcayan ve çalan o kadar hırsız varken şu arkadaşın naçizane sürprizine kızmadım
::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis:: Hepinizi kocaman alkışlıyorum.Şu yorumlara bak,şu sözlere.
Kaç yaşında adamlarsınız.Sövsen sövülmez,laf etsen edilmez yaştasınız.Adam babam yaşında'bu salakla evlenilmez' demiş. @karabuz ?
Bu kadar mı tahammülsüzsünüz.Kaçınız ambulans organizasyonunu biliyorsunuz.Hastanede kaç tane yedek takım olduğunu bilmeden etmeden.Adamın hayatında bir kere olacak bir şeyi,kısacık bir anda yapmasına bin bir türlü laf ediyorsunuz.
Evet 73 doğumlu abim,senin yerine ben utandım.@kurubuz
Evet o şikayeti nereye,112 meşgul ediliyor,olaya mallık olarak yaklaşan kendisi daha öyle olan arkadaş,hepinizin yerine utandım.
Kafanızdan,yabozluğunuzdan,bir şeye güzel tarafından bakamayışınızdan,cehaletinizden utandım.::biggrinn
Ama suç sizde değil abi,videoyu sosyal medyaya atan arkadaşta,sakla kendine hatıra işte.Bilmiyor musun sen bizim milleti.
Onun yerine motorunla atarlansan sövsen bi arabaya bak nasıl güzel yorumlar alıyorsun dimi kafası kendinden güzel motorcu kardeşler :thumleft:
adamı taşlayan arkadaşlar kıskançlıktan mı yapıyor acaba merak ediyorum.
kıskanclık degilde şöyle bir düşün hocam
allah göstermesin bir kaza yaptın. ambulans aradın gelmedi ögrendinki biri sevgilisene evlenme teklifi için 112 den ambulansı kendi kurgusu için kullanmış. yedegide bilmem nerdeki bir hastaya müdahaleye gitmiş.
sen ne düşünürsün bu durumda?
Bilinçli motorcu "kaza" ve "motosiklet" kelimeleri yanyana geldiğinde bile rahatsız olur. Bilinçli motorcu yakınlarının kendisinin motor kazası geçirmesinden çok korkacağını bilir, esprisini bile yapmaz. Bu adam tek kelime ile gerizekalı. Kızın yerinde olsam bu salakla evlenmezdim.