Evlilik teklifi için motosiklet kazalı ilginç bir senaryo hazırladı

Sağlık görevlisi genç kadın, 'trafik kazası' anonsu üzerine gittiği olay yerinde, kaskıyla yolda yatan 'yaralı'ya müdahale ederken hayatının şokunu yaşadı. Duysu Uçan, 'kaza' senaryosuyla kendisine sürpriz evlenme teklifinde bulunan 'yaralı' sevgilisine 'Evet' dedi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde görev yapan sağlık görevlisi, aynı zamanda meslektaşı olan erkek arkadaşından ilginç şekilde evlilik teklifi aldı.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde 112 İstasyonunda görevli Tuncel Karakaş (26), kendisi gibi paramedik olan Bodrum’un Kumbahçe 112 İstasyonu'nda görevli Duysu Uçan’a (26) evlilik teklifinde bulunmak için, ortak arkadaşlarının da yardımıyla ilginç bir senaryo hazırladı.

Karakaş, senaryo gereği İskele Meydanı’nda motosiklet kazası geçirdi. 112 İstasyonu'na gelebilecek herhangi bir anonsa karşı Kumbahçe İstasyonu'ndaki yedek ambulansı ayarlayan arkadaşları, kazanın bildirilmesi üzerine kısa sürede bölgeye hareket etti. Ekip üyeleri ile Duysu Uçan, olay yerine gelerek yerde yatan yaralıya hızla müdahale etti.

KASK ÇIKINCA...

Başında kask bulunduğu için sevgilisini tanıyamayan Uçan, diğer paramediklerin yardımıyla yaralının kaskını çıkarınca büyük bir şaşkınlık yaşadı. 4 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşının yaralandığını düşünen Uçan, olayın şokuyla arkadaşına bir süre sarıldı.

Tuncel Karakaş’ın daha sonra karşısında diz çökerek evlenme teklif etmesiyle bir kez daha şaşıran Uçan, "Evet" cevabı verdi.

İkili sevincini meydandaki diğer arkadaşları ve vatandaşlarla paylaştı. Karakaş’ın, "Mutlu son değil, mutlu sonsuzluk için benimle evlenir misin?" yazılı pankartıyla da mutlu olan Uçan, erkek arkadaşının yüzük hediyesini de kabul etti.

Kaynak: Posta Gazetesi

[webtv3]127150[/webtv3]

Ekli dosyalar

• acil-evlenme-teklifi.jpg
    acil-evlenme-teklifi.jpg
    67.4 KB · Görüntüleme: 35,215
Moderatör tarafında düzenlendi:
tamam güzel bir anı olmuş ama 112 yi meşgul ettigi için bence yanlış o an acil bir durum olabilirdi ve bunu düşünmeliydi. hakkında güzel bir ceza verirler umarım.

112 numarasını gereksiz yere meşgul edilmesin diye kamu spotu yapanlar bu işe ne diyecek acaba?

tamam güzel bir anı olmuş ama 112 yi meşgul ettigi için bence yanlış o an acil bir durum olabilirdi ve bunu düşünmeliydi. hakkında güzel bir ceza verirler umarım.

112 numarasını gereksiz yere meşgul edilmesin diye kamu spotu yapanlar bu işe ne diyecek acaba?

''112 İstasyonuna gelebilecek herhangi bir anonsa karşı Kumbahçe İstasyonundaki yedek ambulansı ayarlayan arkadaşları, kazanın bildirilmesi üzerine kısa sürede bölgeye hareket etti.''

iyide güzel söylüyorsunda kardeşim olduya başka bir acil durum oldu?
ciddi anlamda 112 nin bu şekilde kullanılması hiç ama hiç hoş bir durum degil.

Ooooo! Yedek ambulans demek şimdi çok rahatladım..

Peki O ambulansın mazot parası benim cebimden çıkıyor.
O ekibin bir saatlik ücreti benim cebimden çıkıyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nedir bu hazımsızlık ve metni okumama çabası? Git gide soğuyorum bu forumdan.

Bilinçli motorcu "kaza" ve "motosiklet" kelimeleri yanyana geldiğinde bile rahatsız olur. Bilinçli motorcu yakınlarının kendisinin motor kazası geçirmesinden çok korkacağını bilir, esprisini bile yapmaz. Bu adam tek kelime ile gerizekalı. Kızın yerinde olsam bu salakla evlenmezdim.

Ulan bu ne mallıktır arkadaş neyin kafası la bu:santa:
Kız'lar sever böyle mal mal şeyleri @Kurubuz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar