Ne gariptirki bende bugun 8k civarinda yadadim bu titremeyi. Sebebi ne olabilirki? Birde motor normal çalışıyor ama sanki eksozdan farklı bir ses geliyormuş gibi hissettim.bende de 6binde oluyor. Karenaj bağlantı yerinden gevşemiştür muhakkak.
Ne gariptirki bende bugun 8k civarinda yadadim bu titremeyi. Sebebi ne olabilirki? Birde motor normal çalışıyor ama sanki eksozdan farklı bir ses geliyormuş gibi hissettim.bende de 6binde oluyor. Karenaj bağlantı yerinden gevşemiştür muhakkak.
hocam montajlı fotoları bekliyoruz unutma bizi manetleri görelim![]()
Hocam manetleri kaça aldın
Ahmetcan merhaba şu jant şeridini hiçbir yerde bulamıyorum, yardımcı olabilir misin?
Ne gariptirki bende bugun 8k civarinda yadadim bu titremeyi. Sebebi ne olabilirki? Birde motor normal çalışıyor ama sanki eksozdan farklı bir ses geliyormuş gibi hissettim.
Siboplariniza baktırın bi
Eski motorumda sadece belli devirlerde geliyodu, rolantide dinle derim, birde öncama bakSibopta olsa her devirde ses yapmazmı?
Sadece belli bir devirde zırlaması bana plastik aksamdan gibi geldi.
Ctesi iyice sıkacam bakalım vidaları çözebilecekmiyim sıkıntıyı.
Eski motorumda sadece belli devirlerde geliyodu, rolantide dinle derim, birde öncama bak
Motoru alalı 1 hafta oldu tüm işlemleri hallettim fakat bayii kullanma kılavuzunu vermiyo elimde yok diyo bu normal bişey mi sanki 5 liraya mal satıyo gibi davranıyo ulan 15 bin liralık mal satıyosun elinde 3-5 tane hiç mi olmaz...bana kıllık yapıyo gibi geldi ama rodaj bitince alırsın ayakları yapıyo ilgide 0 sattım bittiye getiriyo ... Son sorum da illa satın aldığım yerde mi bakım yaptırabiliyorum yoksa atlasam izmire ya da aydına gitsem orda yaptırabilirmiyim bakımları..
Simdiden tesekkurler biraz uzun oldu
Tekeriniz düz bassın![]()
Motoru alalı 1 hafta oldu tüm işlemleri hallettim fakat bayii kullanma kılavuzunu vermiyo elimde yok diyo bu normal bişey mi sanki 5 liraya mal satıyo gibi davranıyo ulan 15 bin liralık mal satıyosun elinde 3-5 tane hiç mi olmaz...bana kıllık yapıyo gibi geldi ama rodaj bitince alırsın ayakları yapıyo ilgide 0 sattım bittiye getiriyo ... Son sorum da illa satın aldığım yerde mi bakım yaptırabiliyorum yoksa atlasam izmire ya da aydına gitsem orda yaptırabilirmiyim bakımları..
Simdiden tesekkurler biraz uzun oldu
Tekeriniz düz bassın![]()
Selamlar arkadaşlar, sıfır km almaya niyetim var da sigorta fiyatları ne oldu en son? Bir de kasko fiyatları ne kadar ortalama? Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkürler
Fuarda al alacaksan, 1500 vs çıkıyor genisletilmis kasko, kasko sigorta birlesecekti birlestiyse 800 vs tutabilir
Motorum 3 gündür fan açmaya başladı. İlk açılışı gece 12'de soğuk havada açınca biraz şüphelendim. Bugün 10-15 km şehir içinde hafif dur kalklarla gittikten sonra indiğimde yan taraflara dokunamıyordum sıcaktan. Yağ göstergenin yuvarlak camına parmağımı koyamadım sıcaktan. Bi servise göstereyim dedim, yağ su ıvır zıvır herhangi bir eksilme yok.
Yalancı baharda bu kadar ısınıyorsa yazın nolur bu alet merak ediyorum.