Güzel motor r25'in grenajsız hali .Yanlız bu fiyata bu motoru biraz zor satar 14.750 fiyat açıklamış grenajlı r25 bile 15.250 iken bu resmen milleti salak yerine koymaya benziyor.Yani şu demek oluyor grenaj fiyatı 500 papi. bence olması gereken rakam 13.000 geçmemesi lazımdı!
13.000 satış fiyatı olsaydı alırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
Arkadaşlar ahanda buraya yazıyorum honda 12-13.000 tl aralığında 250cc bir makine getirir (örnek cb250 Twister).![]()
Bak sen görüyor musun şu Avrupanın yaptığını !! Koca koca şirketlerle inatlaşıp ABS'siz motor sattırmıyor artık.Terbiyesiz Avrupa.Gitsinler eğitim alsın değil mi? Varya harbi Aziz Nesin haklı galiba ...!
Her anlamda Avrupayla biriz, bir tek ABS'miz kaldı değil mi? Aziz Nesin'in haklı olduğu defalarca görüldü bu ülkede, ABS üzerinden kendini Avrupayla kıyaslayacağına ödediğimiz vergiler, aldığımız benzinler, ödediğimiz sigortalar üzerinden kıyaslamaya ne dersin ? Ben burda fikrimi söylüyorum, ABS'si yok diye almaktan vazgeçenlerin çekinmemesini söylüyorum. ABS olmayınca direk düşülecek düşüncesindekilere belki bir fikir olurum diye yazıyorum.
100 km'de 4.5/5 LT yakıyor dedi bayiideki arkadaş kendisi de mt25 kullanıyormuş.
Bayiideki arkadaşın dediği doğru ise-benim cbr500'den fazla yakıyor (250cc için 5lt çok).
Arkadaşlar merhaba. Ben de 2 gün önce cbr250r mi satıp bugün MT25 almış bulunmaktayım. Henüz pek kullanamadım, alıp iş yerine geldim. MT malzeme kalitesi olarak cbr nin çok altında. Anahtar tutacağındaki plastik bile daha ucuz görünüyor. Düğmeler ve düğmelerin bulunduğu plastik kısım çok ucuz görünüyor. Artçı tutacakları resmen oynuyor. Sanırım vida ile demire sabit değil. Honda da o tutacaklar kaya gibiydi. Bunlara Çok şaşırdım gerçekten. Ama kontağı çevirip gaz verip yola çıkınca önceki hayatımı unuttum.Aslında cbr ile yaşadığım bagaj sorunu yüzünden x max almaya gitmiş ve cbr yi de bu yüzden satmıştım ki ne olduğunu anlamadan mt aldım. Bu arada bir diğer farkettiğim eksiklik ön fren yok!? :S Yok yani.. Cbr ile zınk diye durmaya alıştıktan sonra tuhaf geldi. Zamanla düzelir mi bilmiyorum. Düzelmezse sıkıntı büyük.. Mobilden fotoğraf koyulamıyor sanırım, o yüzden fotoğraf ekleyemiyorum. Mt07 ile yanyana fotoları var.. Sorusu olan olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Şimdi tüm arkadaşlar sana soracak madem bu kadar kötüydü neden aldın ?
Bende şahsen yakından görene kadar olumsuz düşünüyordum fakat almaya karar verdim.r:
Çünkü motorumu satmıştım, xmax almaktan da vazgeçmiştim. Kalbini de merak ettiğim için denemek istedim. Kuşku dolu ama bilinçsizce aldım. Pişman mıyım, hayır.
Bu arada motor çok dengeli ve kullanılışı zevkli. Cbr den daha rahat geldi.. Gaz tepkisi daha sert ve keskin.. Ön frenin yumuşak ve hissiz gibi gelmesi alışılabilir bir durum gibi gelmeye başladı. Sonradan düşününce ön tarafı kaydırmamak için yumuşak tutmuş olabilecekleri geldi aklıma. Henüz yüksek devirlere çıkmıyorum. Ve torkunun düşük olduğu söylemini kim çıkardı bilmiyorum ama öyle bişey yok. Çekişi rodajda olmasına rağmen cbr den iyi.. Daha büyük bir motora binmiş gibi hissediyorum. Malzeme kalitesi ve ön fren (ki tartışılır) es geçersek mt daha çok hoşuma gitti.
Hayırlı uğurlu olsun keyfine bak en iyisini yapmışsın allah kaza bela vermesin.