TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Youtube den baktığım videolarda 0-100 16 sn
Biraz hantal gibi bir değer sanki

Forumdan Uzaklaştırıldı
Buralar çok durgun bajaj tvs nin satışlarını baltaladı herhalde...

Tvs'yi bilen bilir zaten. Bence durum tam tersi vaziyette. Bajaj'da sular pek durulmuyor da ondan çok muhabbet dönüyor olsa gerek. Yanılıyor muyum?

Hele bir de yeni 200 cc. modeli gelir ve fiyatı da iyi olursa, bak sen o zaman bajajcıların haline.

herkeze slm uzun zamandır gıremıyodum malum paket servısınde kuryeyız ogrencı zamanlarında ısler cok yogun oluyo sadece yemek molasında duruyoz...sayfayı bıraktıgım yerden okudum okurken keyıf aldım apache candır tekerınız duz bassın kazasız belasız ıyı geceler

S.a. arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar
TVS'nin yeni modelini gördüm de bence güzide ülkemizin para hırsı dolu firmaları oldukça ne Tvs 200 modelini getirir ne de Honda 190R modelini getirir...

Alın size videolar

Forumdan Uzaklaştırıldı
S.a. arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar
TVS'nin yeni modelini gördüm de bence güzide ülkemizin para hırsı dolu firmaları oldukça ne Tvs 200 modelini getirir ne de Honda 190R modelini getirir...

Alın size videolar

https://www.youtube.com/watch?v=fpYSkISjpdY
https://www.youtube.com/watch?v=1YIq2iAa1tc

Motor hakkında araştırdım performans olarak cbr 125 den farklı olmadığını öğrendim
Fotoğraflarda çok kaliteli görünüyor ona lafım yok

Son düzenleme:
o motoru buraya getirmezler demeye gerek bile yok zaten herkes biliyor getirmeyeceklerini :)

İyi günler arkadaşlar,bir şey danışacaktım.Yeni kasa ön 110 70 17-arka 130 70 17 takmayı düşünüyorum.Arka ölçüleri kullanan birçok arkadaşım var,acaba ön 110 70 nasıl olur,kullanan,büyüten var mı ?
Uygun bir takım buldum da :cherry:

İyi günler arkadaşlar,bir şey danışacaktım.Yeni kasa ön 110 70 17-arka 130 70 17 takmayı düşünüyorum.Arka ölçüleri kullanan birçok arkadaşım var,acaba ön 110 70 nasıl olur,kullanan,büyüten var mı ?
Uygun bir takım buldum da :cherry:

önü kalınlaştırma bence yatman zorlaşabilir çamurluğada sığa rmı bilmem

merhaba arkadaşlar mayıs ayında motorsikletle tekirdağa gitmeyi planlıyorum önceden gidip gelenler varsa tavsiyelerini dinlemek isterim..

Merhaba arkadaşlar bu başlık baya durgun kalmış :)

Size bir sorum olacak 2013 model yeşil bir apache alıyorum 5.000 km de sizce fiyat olarak ne kadar eder . gayet temiz durumda az kullanılmış 2015 de bayiden sıfır alınmış

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------

Nereye kayboldu bu millet nerdesiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar