Merhaba arkadaşlar bu başlık baya durgun kalmış
Size bir sorum olacak 2013 model yeşil bir apache alıyorum 5.000 km de sizce fiyat olarak ne kadar eder . gayet temiz durumda az kullanılmış 2015 de bayiden sıfır alınmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------
Nereye kayboldu bu millet nerdesiniz
Arkadaşlar selamlar, arka frene bastığımda ses geliyor sürekli. Balataları da değiştim ama hala geliyor, sizce nasıl düzelir bu?
Buralardayız dostum,soru bir kaç defa daha soruldu da,piyasaya göre fiyat belirleniyor işte.2013 sıfır 4900 dolaylarındaydı.Malum sitede aramayı daraltarak ortalama bir fiyat çıkabilir.Aksesuar varsa %50 yazılır vs. detaylı konular var.Hayırlı olsun aldın zaten:mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:00 ----------
Dostum al orta sehpaya,birde yavaş yavaş gaz ver,fren yaptığında ses nereden geliyor belirlemeye çalış,belki parça,pislik vardır,yeni takılan balatalarda az ses yapabilir.Olmadı söküp temizlerdim geçmezse servise :silent:
Neden öyle bi saçmalık yapmışlar ayak frenide ufacık bazı küçük ayrıntılar hoşuma gitmedi ama genel olarak motor on numara![]()
Peşin fiyata indirim yapıyorlar mı?
Eğer yapıyorsalar ne kadar?
Küçük cc çoğu motorda vites göstergesi yoktur.Japonlar dahil dostum.Bize has bir şey değil yani.Gerekte yok zaten :bounce:
Sohbette konu açtın,sorun çok geneldi, cevabı olan, onun için pek bir şey yazılmadı.:thumright
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------
2013 sıfırları bitirmişler sanırım hocam.10. ayda vardı.
2013 4900
2014 5400
2015 5880 fiyatlar böyleydi :wiinkk:
Peşin 14 modeli 5300 e bırakan bir mağaza var,ilanlarda.Taksitle alabiliryorsunuz 9 ay vade farksız:cherry:
Küçük cc çoğu motorda vites göstergesi yoktur.Japonlar dahil dostum.Bize has bir şey değil yani.Gerekte yok zaten :bounce:
Sohbette konu açtın,sorun çok geneldi, cevabı olan, onun için pek bir şey yazılmadı.:thumright
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------
2013 sıfırları bitirmişler sanırım hocam.10. ayda vardı.
2013 4900
2014 5400
2015 5880 fiyatlar böyleydi :wiinkk:
Peşin 14 modeli 5300 e bırakan bir mağaza var,ilanlarda.Taksitle alabiliryorsunuz 9 ay vade farksız:cherry:
Z one s te vites göstergesi mevcut
2014 model bayide nasıl kalabiliyor pek satmıyor mu bu motor?
2016 model peşin ne kadara yapıyorlar?
Önemli olan bana cevap yazılması değildi konuya günlerce bişey yazan olmadı tartışılacak bütün konuları konuşup bitirdiniz galiba![]()
Z one s te vites göstergesi mevcut
Tvs 300 çıkıyor mu
@Karadeniz
Forum babanızın sanırım?
Küçük cc lerde yok diye sallamışsınız bende olan modeli yazdım ne oldu zorunuza mı gitti?
Neden öyle bi saçmalık yapmışlar ayak frenide ufacık bazı küçük ayrıntılar hoşuma gitmedi ama genel olarak motor on numara![]()
Arkadaşım km göstergesinin bu denli yanlış olduğunu gördükten sonra ağzını bıçak açmadı. Artık motosiklet dışında başka konular konuşuyor.