14 Şubat için hediye önerileri

Arkadaşlar selam.

Pazar gününe kadar birini bulamazsam 6 yıldan sonra ilk defa yalnız bir sevgililer günü geçireceğim. Sağolsun birkaç arkadaş rusya'yı tavsiye etti, birkaç tanesi ise motorunu şeyyap, (kes biç) filan dedi. Tabii hepsini değerlendirmeye aldım. Gerekirse rusya'ya gitmeyi düşünüyorum. Olmazsa rusya'yı buraya getireceğim. Ben istiyor rusya verejek 100 dolır.

Neyse. Oldu da birini bulursam ilk günlerden onu etkilemek istiyorum. Hediye konusunda sevgilisine 2 kilo elma, çeyrek altın ve çikolata almış biri olarak cidden yardıma ihtiyacım var.

Olum birini buldunmu ertesi gün bas nikahı uğraşma sevgili felan hem seneye ikisini aynı anda kutlarsın hemde unutma derdin olmaz.

Super Moderator
Olum birini buldunmu ertesi gün bas nikahı uğraşma sevgili felan hem seneye ikisini aynı anda kutlarsın hemde unutma derdin olmaz.

Müthiş bir cevap. Gerçekten yapılması gereken ve bir o kadar da kolay bir şey. Takdir ettim şuanda.
::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn

DKN

yeni tanışılan kıza birşey alınmaz yarın bigün iletişimi keser paran çöpe gitmiş olur. zaten istedikleri şey hediye de değil. evlenip evden bi an önce kaçsak diye düşünüyolar

Super Moderator
Ben anlaştım çiçeği 12 şubatta alacağım haberin olsun diye :) Sizde anlaşın iyidir!:flower:

Kalitelisinden 1 şişe şarap ve gerekli alet edevat alınarak daha önceden keşfettiğiniz, şehri en güzel gören yani manzarası muazzam olan yere hatun ablamızı götürerek küçük bir ateş ve güzel bir sohbet eşliğinde şarabınızı löpürdetir. Bu manzara sana hediyem diyebilirsiniz.

Parayla alınabilecek birçok şeyden daha etkili olacaktır.

Super Moderator
Kalitelisinden 1 şişe şarap ve gerekli alet edevat alınarak daha önceden keşfettiğiniz, şehri en güzel gören yani manzarası muazzam olan yere hatun ablamızı götürerek küçük bir ateş ve güzel bir sohbet eşliğinde şarabınızı löpürdetir. Bu manzara sana hediyem diyebilirsiniz.

Parayla alınabilecek birçok şeyden daha etkili olacaktır.

Ateş mateş nerede yakıyon olm :D şehiri mi yaktıracan bize :D Evde mum yakıp geçerim ben :)

Sti

Vallahi lise caglari olunca insan biraz basit dusunebiliyo,gidip bildigimiz bu film setlerinde kullanilan,hani boyle ustune bolum vs yazilan siyah dikdortgen bisey varya (neyse adi artik cahilligime verin) onu alip,icinede "hayat bir oyunsa,basrolde sen varsin" yazip o hediyenin ustunde tarih bolumunede iliskinin baslangic tarihini yazmayi planliyorum. Basit ama etkili bi hediye olabilir. Gerci benim manitaya petito bile alsam cok mutlu oluyo,beklemede kalin... :queen:

Sevgililer Gününde hediyeye karşıyım arkadaş.. gereksiz..

onun yerine bir kaç şey düşündüm, touring- enduro bir motor kiralıyım dedim (gs 1200 vardı şişlide bir yerde), ziyadesiyle bizim ss'ler uzun yol keyfi çıkmıor, birde farklı tarz deneriz.. mis gibi ben arkada rahat rahat, artçılık zor iş ss'de, arkadaş bastıkça yüzüm benzim atıyor yüksek hızda,depoya mı yapışim nereye yapışim şaşırıyorum, motorcuyuz sesimizde çıkamıor...
birazda yayla takılalım dedim,

güzel bir rota belirleyelim dedim akalım gidelim... anı yaşa hediyeye gerek yok kafasındayım bu aralar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar