14 Şubat için hediye önerileri

Valla sevgililer günü falan saçma sapan şeyler bana göre.İşin içinde ne duygu var ne his.Ayrıca karşıda ki hediye geleceğini biliyor işin içinde sürpriz de yok sürpriz yoksa heyecanda yok.Ee ne anladım ben bu hediyeden.Hediye dediğin içinden gelecek hissederek ve o hissi karşıdakine geçirerek verilir işte bu yüzden ben sevgililer gününde hediye falan almıyorum.

Lan adam pazar gününe kadar birini bulursam diyo ben ne zamandır sap sap dolaşıyorum duygulandım lan.:salut::salut::salut:
Yapmayın şunu olan var, olamayan var,BULAMAYAN var :salut::salut::salut::salut::salut:

Vallahi lise caglari olunca insan biraz basit dusunebiliyo,gidip bildigimiz bu film setlerinde kullanilan,hani boyle ustune bolum vs yazilan siyah dikdortgen bisey varya (neyse adi artik cahilligime verin) onu alip,icinede "hayat bir oyunsa,basrolde sen varsin" yazip o hediyenin ustunde tarih bolumunede iliskinin baslangic tarihini yazmayi planliyorum. Basit ama etkili bi hediye olabilir. Gerci benim manitaya petito bile alsam cok mutlu oluyo,beklemede kalin... :queen:

Sen petitodan şaşma bence :D özel olsun istiyorsan haribo da la yanına :)

Sevgili işini 1-2 saate çözmüş olacağım. Hediye konusunda aydınlatırsanız güzel olur. Kız 1.70 boylarında, böyle sarışın kırması bir şey. Bir süre idare eder gibi.

Sevgili işini 1-2 saate çözmüş olacağım. Hediye konusunda aydınlatırsanız güzel olur. Kız 1.70 boylarında, böyle sarışın kırması bir şey. Bir süre idare eder gibi.

Canlı müzik olan bir mekana götür,gül yaprakları serpiştirilmiş bir masa ayarla. Anonsla birlikte yanarlı dönerli alevler içinde sevgililer günü pastası gelsin.Pardon yaaa doğum gunu içindi pasta demi :silent::silent::silent:
Yahu bizimkinin doğum günü 14 şubat olunca hatlar karışıyor :pr::pr:
:cat:
Neyse benim sevgililer günü derdim yok doğum günü kutluyoruz biz o gün :cat:

Sti

Sen petitodan şaşma bence :D özel olsun istiyorsan haribo da la yanına :)

Abi petito petito biyere kadar,zaten o haribo falanda klasiklesti artik. Manitayi bulan marketten haribolari bosaltiyo :queen: benim kiz zaten kisa,sonra petito yiye yiye kilo almasin :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:35 ----------

Baskan normalde voleyi uzun sure sonra vururlar ama,sen direk rovasataya cikmissin. 1.70lik sarisinimsi kiz bulmussun. Seni tebrike ediyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar