10 yıldır motor kullamıyorum boş kullanan biride değilim atıp tutmayı sevmem sürekli motorların büyük çoğunluğunu takip ediyorum gerekli programlarıda aeasına kadar bilirmisin aeada r25in ön frenini yetersiz olduğunu söylediler biz iki kişi çok rahat durabiliyoruz sıkıntı olmuyor yani çok iyi r25 in frenleri bu motorda çıplağı olduğuna göre bu da rahat durur, o kadar tehlikeliyse bu motorlar abssiz olmuyorsa o zaman o arkadaşlar binmesin demiyorum kesinlikle motor kullanmak zevklidir günümüz trafik sorununa çözümdür o yüzden onlara absli motor öneririm eğer hiç fren yapmayı bilmiyorsalar onlara ben bir kelime edemem. abs çok büyütülüyor olursa çok iyi olabilir ama bu motor için gerekli değil siz nasıl fren istiyorsunuz onu bilemem tabi bu arada abs olayı daha yeni değil önceki motorlardada vardı sadece bu hacimde yoktu vede kimi motorlarda abs çok sorunluydu tabi şimdiki motorlar farklı karar alacak arkadaşlar kalmış iyi akşamlar.
.
sevgili dostum 10 yıldır motosiklet kullanacağına 1 ay türkçe dersi alsaydın. en azından nokta ve virgül ne işe yarar, karşındaki kişiyle iletişimde ne kadar önemlidir bunu öğrenseydin. o kadar birbirine girmiş ki cümlelerin, zorlanarak okudum. ben sana fren yapmayı bilmiyorsun demedim, çoğu kişide fren işini iyi bilir. Lâkin panik durumuna yakalandın mı hiç bilmiyorum? Panik ile Haaarrştt diye o ön fren manetini çekip yere yapışan çok oldu. ABS freni bilip bilmemekle alakalı değil gerçekten. Ben fren konusunda başarılı olduğumu düşünüyorum yalnız yağmurda kafam rahat süremiyorum. Abs olsa daha kafam rahat olur. Neyse, konuyu sabote etmeyelim