Mt 25 yeni baslayanlara nasil uygun? yeni baslayana 11 max 15 beygir onerilir, MT demek Master of tork demek cift silindir 12bin devirde 36 beygir guc uretiyor ve islak agirligi 165 kg.. nasil baslangic motoru bu?
Mt 25 yeni baslayanlara nasil uygun? yeni baslayana 11 max 15 beygir onerilir, MT demek Master of tork demek cift silindir 12bin devirde 36 beygir guc uretiyor ve islak agirligi 165 kg.. nasil baslangic motoru bu?
reklam kokan hareketler bunlar gerek yok![]()
Bazı arkadaşlar abs olayına çok takılmış bu motora abs gerekmez çünkü frenleri yeterli tamam o zaman diyebilirsiniz kimi 600lük 1000liklerinde frenleri iyi niye koyuyorlar diye onlar daha yüksek süraat yapıyor onlarda büyük bir avantaj olsada abs 250 için pekte gerek olmuyor çünkü kullanıyorum 250cc makina r25 hiçbir sıkıntı çıkarmadı bu makinada çıplağı olduğuna göre sıkıntı değil abs.
Niye reklam koksun bu nasıl bir zihniyet kiHerkes açılış yapar broşür basar fuar da stand açar ben burada reklam içerikli bir paylaşım da bulunmadım kesinlikle.Kaldı ki kesinlikle reklama ihtiyac yok
İsteyen gelir gezer görür neyin ne olduğunu yerin de inceler bir çayımızı içer başımızın üzerin de yeriniz var efendim aşkolsun.
Bazı arkadaşlar abs olayına çok takılmış bu motora abs gerekmez çünkü frenleri yeterli tamam o zaman diyebilirsiniz kimi 600lük 1000liklerinde frenleri iyi niye koyuyorlar diye onlar daha yüksek süraat yapıyor onlarda büyük bir avantaj olsada abs 250 için pekte gerek olmuyor çünkü kullanıyorum 250cc makina r25 hiçbir sıkıntı çıkarmadı bu makinada çıplağı olduğuna göre sıkıntı değil abs.
Ya ben çok beğendim görüntüsünü -.- Bu aralar naked modellere sardım zaten. Duke düşünüyordum kafam karıştı şimdi.
Ya ben çok beğendim görüntüsünü -.- Bu aralar naked modellere sardım zaten. Duke düşünüyordum kafam karıştı şimdi.
Ūzerindeki gelen lastiklei nasıl değiştirmek gerekirmi
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
duke200 ler çant kırıyo diyolar
hocam absnin pek süratle cc ile alakası olduğunu düşünmüyorum ben. abs zaten öyle her an devreye girecek birşey değil. 125lik motorda da, çok ani bir şekilde araç önünüze kırabilir 1000lik motordada. yani abs tamamen acil durumlarda her aracın ihtiyacı. maliyetlerle ilgili olduğu için 250ccye koymuyorlar muhtemelen. ama kesinlikle "250cc de gerek yok" demek yanlış. yağmurda kafan rahat kullanırsın absn olsa![]()
Kusura bakmayın ama, siz ABS nin ne işe yaradığını bilmiyorsunuz bence.