- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım dün motorsiklet aldım yamaha mt25 ilk kez motor sahibi oluyorum ve bu konuda pek bilgiye ve tecrübeye sahip değilim. Plaka işlemleri falan yapılacak çarşamba günü motorum elime geçicek çok heycanlıyım
öncelikle söylemek istediğiniz ve kesinlikle dikkat etmem gereken tecrübelerinizi ve önerilerinizi dinlemek isterim. Her konuda yardımcı olabilirsiniz park etme çalıştırma kıyafet rodaj vs. Bir de sormak istediğğm motoru alırken kask, ceket, sırt koruması, bağlama zinciri, zincir yağı, örümcek ağı(sanırım ismi böyleydi
kaskı yerleştirmek için) satın aldım. almam gereken daha birçok şey var ve para olarak sıkışmaya başladım diğerlerini internetten araştırmaya karar verdim. Ceket 1200, kask 700, bağlama zinciri180 motorun sigortası trafik işlemi falan 20.000 i buldu. Öncelikle benim eldiven, bıranda, dizlik ve güvenlik için alarm, gprs bunların eksik oldugunu ve almam gerektiğini düşünüyorum.maddi olarakta imkanım azaldıgı için biraz ucuza kaçmak ve memnun kalmak için sizlerin fikirlerini merak ediyorum. İlk olarak hangilerini almam lazım yoksa bunların hepsini almalı mıyım? Önerdiğiniz marka ve modeller neler? Kapalı garajım olmadıgı alarm falan kesin almalıyım sanırım. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler iyi günler dilerim. Aydın