Yeni motor aldım önerilerinizi bekliyorum

Hayırlı olsun, en güzel motosiklet insanın kendi motosikletidir o para verilir mı ABS yok mu falan filan hikaye. Allah kaza bela vermesin..

Kimse söylememiş ben söyleyeyim. Dost acı söyler canını seviyorsan Pilot street veya Rosso 2 veyahut bunların ayarında kaliteli bir lastik al hemen. Kesinlikle üzerindeki irc lastiklere güvenme .

değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar, söyledikleriniz benim için altın değerinde öncelikle aldıgım bağlama zincirini geri verip sizin dediğinizi alıcam, kendime bir liste yaptım herşeyi alıcam inşallah.günler geçmiyor motora kavuşmak için o kadar çok sabırsızlanıyorum ki fotoğraflarına falan bakıyorum :D motorumu aldıgımda fotoğraflarını ve yaşadıgım aksilikleri sizinle paylaşacağım. bir de eğitim alma konusunda bilgisi olan arkadaşlar fiyat olarak nasıl oluyor saat olarak mı alıyoruz kaç ders almam gerekir?

Pantolon ve bot olmazsa olmaz. Bakma sen dışarıda mont kask ikisi ile gezenlere. Düşmelerde bot ve pantolon olursa zarar çok daha az olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar