Hani nerede kaldı rodaj köpek gibi basmaya sen devam et yarın öbürgün bu motor çok yakıyo şurasında şöyle oldu dersin sonra satarkende rodajı özenle itina ile yapıldı diyede yazmayıda muhakkak unutma :thumleft:
benim göstergede titriyodu.hiç kafaya takmadım düzeldi.ama götür servise baksınlar.biraz sert kullan vahşi olun şu pulsarın üstünde.çünkü bu motor sert motor...Arkadaşlar gösterge 5.000 devirde titriyor. Bir arkadaş burada göstergeyi garantiden değişyirdiğimi söylemiş. Hemen gittiğimizde değişim yapılıyor dimi? Yani motoru bırak 3-5 gün sonra mı gel diyorlar? Stok yoksa problem değil gelene kadar bekleriz, motora binmek istiyorum bu sürede gelince de gidip değiştirmek istiyorum. Başına gelen var mı arkadaşlar? Ayrıca denge sensörü ses çıkarıyordu fakat bu aralar sesini duyamıyorum. Ayrıca balatalar sıkıntılı würth balata temixleme spreyi sıktığım halde arada ötüyor vik vik.. Ebc ile değiştirmeyi deneyebilirim belki bitmeye yakın. Genel anlamda güzel motosiklet Bakalım servis bu tip konularda elinden geleni gerçekten yaparak, işgüzarlığa yatmadan yardımcı olacak mı? Kuralkan ürünün arkasında durursa eğer bu tip sorunlar bence görmezden gelinebilir hemen müdahale edildiği takdirde. İyi sürüşler arkadaşlar.
Selamlar arkadaşlar. Fuara kadar bu motosikletten almayı düşünüyorum. İstanbul'dan alacağım. Sizce nakit olarak nasıl bir fiyat almalıyım? Gördüğüm kadarı ile sitesinde 8290 yazıyor. Malum sitede 7.750 ile kampanya yapan anadoluda birkaç bayi de var. Ama İstanbul için böyle bir rakam bulamadım (internette). Açıkçası benim bu motora 8000 üzerinde bir rakam ödemeye hiç niyetim yok. Sizce zorlamam gereken rakam kaç olmalı?
Riptalon ikinci el az km de temiz bakabilirsiniz olmadı o 7750 diyen bayi ile görüşüp anlaşırsanız birde ücretsiz getirte bilirseniz hayırlı olsun, belki burdan 8000 e ancak alabilirsiniz ama bayiler ile daha iyi fiyat için görüşün.
Ayzek istersen f1 de kullanılan lastiklerden getirsinler, o lastikleri nerde kullanmayı düşünüyorsun Türkiye yol şartlarında.
Riptalon ikinci el az km de temiz bakabilirsiniz olmadı o 7750 diyen bayi ile görüşüp anlaşırsanız birde ücretsiz getirte bilirseniz hayırlı olsun, belki burdan 8000 e ancak alabilirsiniz ama bayiler ile daha iyi fiyat için görüşün.
Ayzek istersen f1 de kullanılan lastiklerden getirsinler, o lastikleri nerde kullanmayı düşünüyorsun Türkiye yol şartlarında.
ben f1 lastiği istemedimkiona bakarsan pirelli rosso 2 ler pistemi çıkıyo zaten bu lastıkler sokak için tasarlanmış ıslak kuru frenleme çamurlu yollar performansı 5 üzerinden 5 ve 4 almış
https://www.youtube.com/watch?v=I5h56Pmmkh4
[url=http://hizliresim.com/gZ1qJ2][url]http://i.hizliresim.com/gZ1qJ2.png[/url][/url]
Daha önce motosikletim olmadığından ikinci ele sıcak bakmıyorum. Bakınca motorun durumunu anlayamam kullanamam, test edemem. Aslında şehir dışına gidip almayı da isterdim ama en fazla 5 km. motosiklet kullanmışlığım var. Dolayısı ile o yolu gelecek tecrübem yok. Bu hafta sonu bayileri gezmeyi düşünüyorum. Bakalım ne olacak. Teşekkür ederim.