YENİ BAŞLAĞAN ÖĞRENCİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖNCELİKKLE HERKESE SELAMIN ALEYKÜM ABİLERİM.

BEN BU YAZ SONU A1 EHLİYETİ ALICAĞIM VEDE HONDA CBR 125R MOTORUYLA BAŞLIYACAĞIM.

BENİMDE EKİPMAN KONUSUNDA SIKINTIM VAR.

BEN BODY ARMOR ALIYIM DİYORUM GELİŞİM ÇAĞINDA OLDUĞUM İÇİN MONT ALSAM ÜSTÜME GELMEME OLAYI VAR BENDE BODY ARMORU KULLANIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

HEM YAZIN SICAKTA BUNALMAM HEMDE KIŞIN ÜSTÜME MONT GİYER ÜŞÜMEM DİYORUM.

VEDE BANA EKİPMAN KONUSUNDA NE ÖNERE BİLİRSİNİZ.

(NOT:BOYUM 157 KİLOM 48)

Motora başlamayı düşünüp hangisi daha iyi kaçar nasıl hareket yapılır gibi sorular sormayıp ilk başkta ekipmana yöneldiğin için seni canı gönülden tebrik ediyorum kardeşim

abicim babamda kawazaki 250 ninja var onula az çok oğrendim kapalı alanda benim cbr125 istemdeki amaç kulanımı koşuma gitti içindir yoksa ybr vardı aklımda

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------

benim konuyu açmamdaki sebep ekipman içidi mont konusunda karasızım

Body armorlar darbeye dayanıklı yani sürtünmede işe yaramıyo ve bu yüzden daha çok crossta kullanılıyor diye biliyorum. Yanlışsa bilen arkadaşlar düzeltsin.

Montu büyük alma hatasına düşme koruma noktaları tam gelmeyince bi anlamı olmuyor küçük alayım seneyede yeni mont alırım diyorsan başka ama parana yazık dizlik dirseklik sırtlık al iyide bir kask al kasksız bakkala dahi gitme ama eğitimde şart

teşşekür ederim abi kaskımı saten shoei yada arai almayı düşünüyorumda dedğim gibi montta sıkıntı var.

Senin şu gereksiz ironi yapma arzun da olduğu gibi; bir insanın bir konuda uzman olmadan eleştiri yapmasına katlanamıyorum.

Siz hangi konuda uzman değilseniz onu bir yazın da, öyle atıp tutmayalım ya. Bu arada uzmanlıksa eğer konu; "arzun da" değil, "arzunda" olacak sayın beyefendi.

Şuan nerede öğrencisin bilmiyorum ama en az lisede eğitim gördüğünü tahmin ederek şunu söyleyebilirim. Lisede eğitim gören bir öğrenci için yazdıkların üzücü seviyede. Soruna yorum yapmak istemiyorum.

ozaman sg hiç yorum yazmaya bilirdin benim yazıyı nasıl yaazdığım önemli değil saten neyi anlatmak istemem burdaki mesele oyuzden sen benim Türkçem hakkında bi yorum yapamazsın. !

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:24 ----------

merdo benim ne kadar Türkçeyi bilip bilmediğim seni alakadar etmet sorunun cevabını ver yoksa hiç yorum yapma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar