Arkadaşlar r25min yağını değiştireceğim castrol power 1 mi yoksa magnatecmi kullanayım.
Bence motul koy dostum daha önce tartışıldı bayağı yağ konusu
Arkadaşlar r25min yağını değiştireceğim castrol power 1 mi yoksa magnatecmi kullanayım.
Bence motul koy dostum daha önce tartışıldı bayağı yağ konusu
Motulun hangi serisi iyidir diğer yağlara oranla fark olurmu ben hep castrol kullanıyorum o yüzden sordum cevebın için teşekkür ederim.
çok sağol.
Arkadaşlar uzun süredir kafamı kurcalayan birkaç soru var. Fikir ve önerilerinize ihtiyacım var.
Malum yaz geldi ve bende bir motorla ege turu yapma hevesi başladı. Ancak bu turu kamp yaparak daha eğlenceli hale getirmeyi planlıyorum.
İşte bu noktada benim sorun başlıyor. Kamp malzemelerini (Çadır, uyku tulumu, mat ve daha nice ıvır zıvır malzemeyi motoruma nasıl yükleyebileceğimi kara kara düşünüp duruyorum.
Hatta sırf bu iş için R25 uyumlu topcase demiri araştırdım. evet evet yanlış duymadınız R25e topcase takmayı düşünüyorum
Hatta 2 de heybe çanta takıp arkaya küçük bir vfr800 gibi sport touring yapma planım var. (kafamda deli sorular)
Topcase demiri bizim ülkede yok henüz. Yurtdışında yapmışlar ancak fiyatı tuzlu geldi açıkçası, sadece demir gümrük vs ile 750 TL ye mal olacak.
ürün şu :
http://www.excitemotorsports.com.au/store/genuine-yamaha-products/road/supersport/yzf-r3/luggage/yamaha-r3-rear-luggage-carrier
Sonra dedim ki motora 2 heybe çanta taksam arkaya, oda yeterli olabilir dedim. Ancak bizim motorda kuyruk çok ince, heybe çantaları nasıl sabitleyeceğimi bilemedim.
Şöyle de bir çalışma yaptım kabaca, heybe çantayla nasıl durur diye:
http://i.hizliresim.com/OZRN0A.jpg
Gelelim aklımdaki sorulara:
1) Topcase demirini bizim ülkede uygun fiyata yapabilecek biryer veya usta var mıdır? Varsa neresidir?
2) Daha önce R25e heybe çanta takmayı deneyen oldu mu hiç? Heybe çantalar için nasıl bir sabitleme önerirsiniz ?
3) Başka ne gibi bir çözüm önerirsiniz? Git sat motoru inazuma veya fazer al, bu motorla olmaz o işler mi dersiniz?
4) Kıy paraya, al yurtdışından topcase demirini, çalışır ödersin zamanla mı dersiniz?
Açıkçası motosikletimden çok memnunum. Sürekli uzun yol da yapmadığımdan motorumu şimdilik değiştirmek istemiyorum. Ne dersiniz dostlar, var mıdır benim derdimin çaresi?![]()
Dostum 5 6 sayfa ileriye okudum ama başlıkla ilgili gelişme göremedim.benzer bir turu bu yaz ben planlıyorum.ne yaptın ne ettin çanta işini?
Soft çanta aldım arka kuyruğa kolayca takılıp çıkarılıyor. İşimi gördü. Gezi öncesi takıyorum gezi bitimi söküyorum, soft çanta en iyisi.
Hatta resimini yeniden paylaşayım benim motorun, aha şöyle duruyor soft çantalı:
http://i.hizliresim.com/YJ8ABk.jpg
Artçı oturabilir, artçıya engel değil, cırtları sele altından geçirip taktığımdan arka sele üstü boş kalıyor.
Markası Tex, fotoğrafda gözüktüğü kadar ufak değil, baya eşya alabiliyor. Daha büyüğü bence sırıtır, çirkin durur diye düşünüyorum.
İnternetten değil dükkandan aldığım için modeli veya litresi hakkında net bilgim yok. Görüp deneyerek aldım, şimdilik memnunum.
Selamun Aleyküm,
Bugün ben de 2015 Yamaha Yzf R25 sahibi oldum. Yarın devir teslim işlerini yapacağız.
Motor henüz 6.000km civarında. 5.000 bakımı yetkili servisinde yapılmış.
Motorla ilgili bana verebileceğiniz kritik bilgi varsa paylaşabilir misiniz? Dikkat etmem gereken bir husus, kronik bir sıkıntı vs.?
Şimdiden teşekkür ederim.
Selamun Aleyküm,
Bugün ben de 2015 Yamaha Yzf R25 sahibi oldum. Yarın devir teslim işlerini yapacağız.
Motorla ilgili bana verebileceğiniz kritik bilgi varsa paylaşabilir misiniz? Dikkat etmem gereken bir husus, kronik bir sıkıntı vs.?
Selamun Aleyküm,
Hayırlı olsun kaça aldin?
Paylasta okuyan arkadaslara yardimci olalim fiyat pazar konusunda