Benelli Benelli TNT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

pulsar 200 lük olan modeli ile tnt 25, 250 cc olmasına rağmen aynı gücü üretiyorlar :)

pulsar 200 lük olan modeli ile tnt 25, 250 cc olmasına rağmen aynı gücü üretiyorlar :)

Bende pulsar dusunuyorum , fakat çekiniyorum pulsar kullanıcıların şikayetlerine göre yeniden duzeltmeler yaparken , Benelli sorunsuz olması için 1 yıldır testler yapıyormuş. Aradaki 50 cc farkda başka özellikler getiriyordur elbet aynı olucaklarını sanmıyorum

Bence Bajaj,Türkiye için çok başarılı bir organizasyon .İki motoru da ,iyice değerlendirip karar vermek lazım .

Aynen öyle ben bajajda karar kılmıştım fakat bu motor aklımı çeldi. Fuardan sonra yedek parça fiyatları açıklanacakmış pulsar la arasında uçurum olmazsa kesinlikle Tnt25 düşünüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------

Aracın son hızı hakkında bilgisi olan varmı ?

beygir son hızı, tork ise hızlanmayı etkiler. yüksek tork olan makine daha son hıza daha çabuk ulaşır.

Fuardan sonra netleşir fiyat ve yedek parça durumları inşaallah rekabetçi bir politika izlerler ve bizi pulsar almaktan caydigimiza pişman etmezler şahsen pulsarda karar kılmıştım ama bu model aklımı çeldi bekliyoruz bakalım fuarda yakından göreceğiz inşaallah.merakla bekliyoruz.

beygir son hızı, tork ise hızlanmayı etkiler. yüksek tork olan makine daha son hıza daha çabuk ulaşır.

Çok teşekkür ederim .

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------

Fuardan sonra netleşir fiyat ve yedek parça durumları inşaallah rekabetçi bir politika izlerler ve bizi pulsar almaktan caydigimiza pişman etmezler şahsen pulsarda karar kılmıştım ama bu model aklımı çeldi bekliyoruz bakalım fuarda yakından göreceğiz inşaallah.merakla bekliyoruz.

Aynen öyle bende pulsar düşünüyordum bunu görene kadar umarım istediğimiz gibi olur

Konuyu canlandıralım biraz. Sürüş videoları gelmeye başladı.

Model çok güzel görünüyor, Umarım Türkiye için başarılı olurlar. Sevenlerini üzmezler,Herşey beygir ve torkta değil. Çoğu şey distribütör firmada bitiyor.

Benim için motosikletin kalıbı da çok önemli.. Gelince yakından bir görmek lazım.. Abisi tnt250 çok hoş bir alet..
Bunun kalıbı da ona yakınsa f/p oranı iyi gibi.. Alınabilir..

Kalıbı yeterli, benim üzerinde fotoğrafım var ama reklam olmasın diye paylaşmıyorum :)

[yt]?v=Z1U05NgtKDo[/yt]

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------

[yt]?v=hYMrcVJ7lyQ[/yt]

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------

Bulduğum en iyi video bu , Birisi Türkçe ye çevirse çok iyi olur

[yt]?v=k6OgYIchZbU[/yt]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar