Dergi 7 TL. Yenikapıdan sahilden E-5 ya da Vatan Caddesinden E-5 e bağlanıp Atatürk Havalimanına doğru gideceksin liman yolu ikiye ayrılır soldan devam edeceksin. Zaten tabelaları takip et bulursun.
yenikapıda indimi ordan metro falan yokmu ?
Dergi 7 TL. Yenikapıdan sahilden E-5 ya da Vatan Caddesinden E-5 e bağlanıp Atatürk Havalimanına doğru gideceksin liman yolu ikiye ayrılır soldan devam edeceksin. Zaten tabelaları takip et bulursun.
yenikapıda indimi ordan metro falan yokmu ?
fuarda tanitimi kime yapiosunda giriste biletsiz almiyosun neyin kafasi bu..
fuarda tanitimi kime yapiosunda giriste biletsiz almiyosun neyin kafasi bu..
Arkadaşlar ben fuara hafta sonu gitmek istiyorum. Dergiyi internetten satın aldım ancak, dergiden çıkan bilet hafta sonu için mi, hafta içi için mi acaba ?
Hafta içi - sonu farketmiyor. Dergiden çıkan davetiyeyi gidip orada bilete çeviriyorsun. Bilete çevirttiğin davetiyeyi ayno gün kullanabiliyorsun sadece.
Tolga bey ben motorbike dergisinden aldım davetiyeyi biletin üzerinde bu davetiye ile hafta içi giriş ücretsiz hafta sonu ise %50 indirimlidir yazıyor!:silent:
Merhaba,
Dergiyi nereden satın alabiliriz, internetten nerden alabiliriz, güvenilir site?? Bilgilendirebilirmisiniz?
sabıhadan havas otoburlerıne bının belkı bır parca fazla para verırsınız ama ne aktarma ıle ugrasırısınız nede vakıt kaybıyla 2 saat surmeden dırekt lımana getırır .ama 30 lıra falan sanırsam havaslar.
tüyapta mı oluyor bu ?
Hayır, Dünya Ticaret Merkezi'nde. Hava Alanından hemen önceki metro durağı ile ulaşabilirsiniz.