Yamaha Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bende satiliga çıkardım motoru sigortasını da vericem alan arkadas bozdursun, kaskı da vericem kullansın.

ARKADAŞLAR DÜN YOLDA GİDERKEN BİRDEN DEBRİYAJ TELİNİN KOPTUĞUNU SANDIM SONRA DURDUM BAKTIM TELDEBİR SORUN YOK SONRA DİREK SERVİSE GİTTİM DEBRİYAJ BİLYELERİNİN DAĞILDIĞI SÖYLENDİ SİZİN BAŞINIZA GELDİMİ KRONİK BİR ARIZA MI GERÇİ GARANTİ KARŞILADI AMA OLSUN

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar r25in yağ değişiminde yağ filtresini 2 yağ değişiminde değiştirmek uygundur demiş yamaha acaba yağını değiştiriken filtreyi değiştirsemmi 2 yağ değişiminde değiştiren oldumu.

r48

ARKADAŞLAR DÜN YOLDA GİDERKEN BİRDEN DEBRİYAJ TELİNİN KOPTUĞUNU SANDIM SONRA DURDUM BAKTIM TELDEBİR SORUN YOK SONRA DİREK SERVİSE GİTTİM DEBRİYAJ BİLYELERİNİN DAĞILDIĞI SÖYLENDİ SİZİN BAŞINIZA GELDİMİ KRONİK BİR ARIZA MI GERÇİ GARANTİ KARŞILADI AMA OLSUN

bende de debriyajın bırakınca direk ses değişiyor. tak tak tak bi ses vurmagibi başlıyor. sizdede varmıydı? benimde garantiden değişti ama geçmedi ses

bende de var o ses, yüksesk hızdan teker teker inmediğim için yaptığını sanıyodum. bilyelerlemi alakalıymış :S

Bu çantayı alan arkadaş aliexpressten lınkı varmı acaba aradım aradım bır turlu bulamadım yada burda baska bıryerde bu tarz bı çanta bılen varmı
RTnzKcu.jpg

Aynısı başıma geldi şanzımanda rulman diye bi parça var yüzük gibi bi şey o kırılıyor beni de yolda bıraktı ama garantiden hallettirmiştim bende, geçmiş olsun.

Rölanti dalgalanması yaşıyorum bu ara.
Işıklarda durdummu rölanti çok dengesiz oluyo. Ara ara düzeliyor.
Varmı bu sorunu yaşayan?

Rölanti dalgalanması yaşıyorum bu ara.
Işıklarda durdummu rölanti çok dengesiz oluyo. Ara ara düzeliyor.
Varmı bu sorunu yaşayan?

Aynısı bendede oluo benımde aklıma takıldı gazı tam kestıgımde ışıklarda felan rolantı sabıt olmuo acaba rolantısı çok dusukmu dıe aklıma takılmıstı umarım onemlı bısı degıldır yukarda arkadasında dedıgı gibi

Yazın pek yaşamadım bu sorunu. Soğuktanmı bilmiyorum ama hemen hemen 150 km yaptım. Işıklarda durdum
rölanti sabit durmuyor duramıyor :)
2.ışıkta aynı 3 derken sonra düzeldi. Ama beni tedirgin etmedi değil. Umarım soğuktandır.
Servisede danışacağım da pek ilgileneceklerini sanmıyorum.

Mrt20 bende de gecen gun oldu hocam ayni sekilde isininca gecti ertesi gun otoparkta da denedim nispeten daha sicak bir ortam orda yapmadi servise gotururseniz bizi de bilgilendirirseniz seviniriz tekeriniz duz bassin :)

Mrt20 bende de gecen gun oldu hocam ayni sekilde isininca gecti ertesi gun otoparkta da denedim nispeten daha sicak bir ortam orda yapmadi servise gotururseniz bizi de bilgilendirirseniz seviniriz tekeriniz duz bassin :)

Büyük bi sorun olacağını sanmam ama ben yinede gidip soracağım. Servisin bu konuda ne kadar bilgisi var emin değilim ama.
Yinede söyledikleri şey saçma da olsa paylaşırım hocam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar r25min yağını değiştireceğim castrol power 1 mi yoksa magnatecmi kullanayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar