buda benim bebeğim ama son hali böyle değil bayağı eskidi ya ayda 6 yıl kullanılmış gibi oldu motor

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
Buda bolu saruhanlılar tır garajın karşısında ki dinlenme yerinden bu motorla bolu tüneline gireceğimimi sandınız Burger keyfi ben soğan halkası yedim bufalo sosuyla kankalar motoru ekmek almak için kullanmayın yollar kuruyunca basın gaza eskicek sonuçta 3000 tl yenisini alırsınız
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------
Bak buda tanıdınız Kadıköy google maps azizliğine uğrayıp tokatlandığım servis Bay-Moto Baybars kanka alacağın olsun insan izmirde bakım yaptır bari derdi İstanbulda herkez ayrı alem olmuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------
Kadıköyün çılgın motorcuları sağlam çocuklar
Haremde otel odası geceliği 250 liraydı İstanbulu sevmedim daha kalmak için gelmem aMA oda görevlisi bayan çok güzeldi sırf görmek için 35 tl lik yemek yedim

İç çamaşırlarımı yıkattığım çamaşır hane
ve avrupa yakasına geçerken kullandığım vapur herkez benim deli oldumu sanıyordu
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------
Kadıköyün çılgın motorcuları sağlam çocuklar
Haremde otel odası geceliği 250 liraydı İstanbulu sevmedim daha kalmak için gelmem aMA oda görevlisi bayan çok güzeldi sırf görmek için 35 tl lik yemek yedim

İç çamaşırlarımı yıkattığım çamaşır hane
ve avrupa yakasına geçerken kullandığım vapur herkez benim deli oldumu sanıyordu