Ekrem Bey, biz bu akülerle biraz zor gideriz bayburt'a. Sabahları garajdan çıkaramıyoruz motoru. Her gün ayak marşıyla tepinmekten -3 derece havada ter içinde kalıyorum. Hemen hemen herkeste aynı sorun var. Şu akülere bi el atsanız artık.
Valla ben de yazmayacaktım ama sn. draconian tepkisini görünce yazmaya karar verdim. Daha önce de yazmıştım aküyle ilgili sorunum olduğunu. Şarj ettim dikiş tutmadı. En son bir hafta önce pazara giderken yine çalışmadı. YETKİLİ SERVİSe götürdüm, ölçtü baktı.
-"Hocam bu bozuk" dedi.
-"1 senelik motor, garantide, işlem yapalım aküyü garantiden değiştirelim." dedim.
-"Ohoo, çok işi var, değiştiremeyiz garantiden." dedi.
Ben de bu cevap üzerine sinirlendim. Motoru aldığım, akü satışı da yapan SATIŞ NOKTASIna gittim, derdimi anlattım.
-"Servis akü arızalı dedi, yenisini ücretsiz vermezseniz de fiyatta yardımcı olun, daha alalı 1 sene oldu." dedim.
Motoru satarken her türlü garantiyi veren güler yüzlü patron asık bir surat ifadesiyle (öyle ki aynı adam mı, neredeyse ben de tanıyamayacaktım)
- "Biz motosiklet aküsü satmıyoruz, zaten çok pahalı bir şey de değil. Müşteri hizmetlerini filan arayın." dedi.
Ben, dükkandan rengim mor bir şekilde ve pişmanlıkla ayrıldım. Gittim 50 TL'ye akümü aldım. Pişmanlığımın sebebi Boxer almış olmak değil, 50 TL'lik akü için gidip iki saat laf anlatmış olmak.
Söylemek istediğim şey şu, firma istese bu kadar ayyuka çıkmış meseleyi 1 günde çözer. Ben son kullanıcı olarak aküyü 50 TL'ye alıyorsam firma bunu 30 TL'ye halleder. Hatta servis "yeni akünün 30 lirasını firma 20 lirasını müşteri karşılayacak" dese yine gönlümüzü hoş tutmuş olur. Benim bildiğim müşteri memnuniyeti bu tür çabalarla gerçekleştirilir, sadık müşteri kitlesi böyle oluşturulur. Biraz uzun oldu arkadaşlar hakkınızı helal edin.