Dünyanın En Tehlikeli Yollarından Trabzon-Bayburt Yolu (D-915)

Dangerousroads tarafından tehlikeli olarak seçilen D-915 Trabzon-Bayburt yolu aslında o kadar da tehlikeli değilmiş. :p Kafkaslar öncesi yağmurlu ve soğuk bir günde geçmiştik, keskin dönüşler dışında gayet basit sayılır. Yolunuz o taraflara düşerse mutlaka değerlendirin.

IMG_9908%252520kopya.jpg

IMG_9903%252520kopya.jpg

IMG_9909%252520kopya.jpg

Oooo bu motorsuz kar kış günlerinde, hemde Alp reisten. Çok güzel bee. İlaç gibi geldi :cat: Devamlı takipteyim. Tebrikler. Daha dün sitene girip baştan sona baktım. Avrupa Rotası ne durumda oldu bittide ben mi kaçırdım yoksa :silent:

Oooo bu motorsuz kar kış günlerinde, hemde Alp reisten. Çok güzel bee. İlaç gibi geldi :cat: Devamlı takipteyim. Tebrikler. Daha dün sitene girip baştan sona baktım. Avrupa Rotası ne durumda oldu bittide ben mi kaçırdım yoksa :silent:
:)) teşekkür ederim. avrupa beklemede halen, belki bi balkan olabilir yakınlarda.

Son fotoğraf tehlikenin dibi :p
heyecanlı yerler :)

Selamlar,

Belki artık sana kolay geliyordur:)
Paylaşım için teşekkürler.
belki de öyle, selamlar :)

Benimde bu sene gitmeyi planladığım yol burası. Paylaşım için teşekkürler.

Hep aklımda bir çökme tehlikesi duruyor ama...

Motosikleti
Hero X Pulse 200
yolu google maps üzerinden gösterebilirmisiniz acaba? ben bulamadım :)

bajajla iletişime geçip, sponsorluk alınabilir. aea olayı varken, tam zamanı. :)

Herzamanki gibi harikasınız
teşekkürler hocam :)

bajajla iletişime geçip, sponsorluk alınabilir. aea olayı varken, tam zamanı. :)
karışık olaylar :)

ben de bu yaz geçmiştim oradan. evet dedikleri kadar tehlikeli görünmüyor ama hava şartlarına göre de düşünmek gerek. zorlu hava şartlarında oldukça tehlikeli olabilecek bir yol. örneğin sağanak, sis, kar... ben geçerken şansıma hava muhteşemdi.
http://www.yolavcisi.com/2015/08/30/artvin-gezisi-dunyanin-en-tehlikeli-yolundan-gecis-bolum-1/
hava da blog da güzelmiş :) sağanakta geçtik biz, sadece dönüşlerde yağıştan dolayı ortaya çıkan iri taşlar biraz zorluk verdi.

F54

Bizde 3 sene den beri gideceğiz de bi fırsat olmadı Ege Akdeniz gezmekten
Bu yıl gideriz inş

Bizde 3 sene den beri gideceğiz de bi fırsat olmadı Ege Akdeniz gezmekten
Bu yıl gideriz inş

karadeniz'e mutlaka şans vermek gerek, enfes yerler. yer yer ege'yi akdeniz'i unutturur adama, hele ki yoldan dışarı çıkıp motosiklet kullanmayı seviyorsanız

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
kardeş maşallah kazasız belasız sürüşler
yazın nasip olursa bende gideceğim ama motor nc 750 x dct sıkıntı yaşarmıyım diyede tırsıyorum biraz ne dersin

kardeş maşallah kazasız belasız sürüşler
yazın nasip olursa bende gideceğim ama motor nc 750 x dct sıkıntı yaşarmıyım diyede tırsıyorum biraz ne dersin

teşekkürler.
sorun yaşamadan geçersin, çok yüklemezsen motoru daha da güzel olur. bir de depo üzeri çanta kullanıyorsan, gidon turunu etkilememesine dikkat et.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar