Dostum öncelikle büyük geçmiş olsun. Kazadan sonra da örnek teşkil edip paylaşımlarını kesmediğin için, açtığın konu 600cc SS'e geçecek arkadaşlar için tam bir ders niteliğinde olmuş bu yüzden motor seven biri olarak sana teşekkür ederim. Kazanın nedeni senin de saptadığın gibi panik frenaj anında ön tekerini kilitlemen olmuş. Forumdaki arkadaşların %90ı benzer kazalar geçirmiş ya da ucuz atlatmıştır bundan eminim. Motorunu tedirgin kullandığını düşünüyorum youtube'dan diğer videolarını da izledim. Bu denli güçlü bir motorun üzerinde tedirgin olmak, kendi yetenek ve becerilerimizi kullanmamıza her zaman engel olur, özellikle tecrübemiz de az ise. Yeni motor güzel motor gıcır gıcır hemde 600rr, Kaybetme korkusu ve hata yapma korkusu tedirginliği besler. 125cc ile de başa gelebilecek bir kaza geçirmişsin. Yanlış anlamazsan 3 tavsiyem olacak; 1) tedirginliği atman için 600rr ına düşük hızlarda kullanarak daha sık binmen. 2) Boş alanlarda ani frenaj ve ani hızlanmalar yaparak kendi motorunun karakterini ve tepkilerini tanımak. 3) Honda güvenli sürüş 2 ve 3 eğitimine katılmak ( bu eğitimler bildiğin gibi istanbul'da, istersen ben de misafir olabilirsin seve seve ağırlarım.) Tekrar büyük geçmiş olsun.