Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Herkeze Merhaba :bestmt: e uzun zamandır yazamıyordum okul iş güç derken anca bir göz atıp çıkıyordum artık buradayım ve 2 ay önce bir pulsar200ns aldım suan 4bin civarı bir sorunla karsılasmadım henüz herkeze iyi sürüsler görüsmek üzere :) bu arada söylemeden geçemeyecegim şu ön jant olayı mide bulandırıcı:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ön jant davasını okumadım merakta etmiyorum.1.rs200 ön jantı için geçerli bir olaymış.2.olarak kazadan sonra kırılması veya kırılmaması pekte umrumda değil kafam kırılmasın jant kırılsın.

Sen başka Pulsar denedin mi hiç ? Bence senin motorun bir veya iki bujisi sağlıklı çalışmıyor. Benzin tüketimin fazla ve motor gitmiyor diyorsun, benzini yakmadan atıyor olabilirsin.
Motorun bujilerinde sorun yok, tork eğrisi böyle. 5000 devire kadar çok hantal. Benzin tüketimim abartılı düşük yazan kişiler hariç diğer Pulsar'lar ile aynı. 2.5 litre de yaktırabiliyorum, 4.5 litre de. Kullanıma bağlı tamamen.

Bugün bende akşam geldim kaç gündür kar altında olan motorun üstünde biriken karları temizledim , çalıştırdım , özlemişim bu gece tekrar kar yağmazsa yarın yollardayız.(Toplu taşıma ile biraz daha yolculuk yaparsam cinnet geçirme ihtimali var)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motorun bujilerinde sorun yok, tork eğrisi böyle. 5000 devire kadar çok hantal. Benzin tüketimim abartılı düşük yazan kişiler hariç diğer Pulsar'lar ile aynı. 2.5 litre de yaktırabiliyorum, 4.5 litre de. Kullanıma bağlı tamamen.

hocam sen full depoyla kaç km gidebiliyorsun ? birde kaç km de motor

Arkadaşlar bugün de gezelim dedik... Karlı dağa çıktık (ÇİNE MADRAN DAĞI) yüksek yerlerde karlanma ve buzlanma yoğundu... Foto çekildiğimiz yere kadar gidebildik. Makine oraya kadar işliyor...pulsarın üzerinde asfaltta yüksek performans gösteren pirelli rosso ıı malesef dişsiz olduğundan dolayı buzlu yolda tam bir fiyasko...

Arkadaşlar pulsarıma gidon yükseltme taktım.Çok rahat ettim.Aynalar bile göstermeye başladı.tavsiye ederim.

Arkadaşlar pulsar 200 ns için 428 arka dişli lazım 36 veya 37 dişli. Bulabileceğim bi yer, bi adres bilen varmı acaba. Yurt dışından 428 ön dişli getirdim mecbur arka dişliyi de değiştirmem lazım.

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Bende Pulsarıma binip fotograflar atmak isterim.Ama yook. Aramızda km'ler var.

Motosikleti
Henüz yok.
22somer22 kayalarda var irtibat kurarsanız yardımcı olur.
Denizhan bu servise göre değişiyor, Bazı servis biz takarsak sıkıntı olmaz diyor, Bazı servis bunları sıkıntı yapmıyor, benim motoru görsen sis farı muhabbeti bile yapmazsın, Çin den birkaç malzemem geldi şu an trabzondayım istanbula gidince onların kafamda düşündüklerimi yapacağım, İki hafta oldu motorumu özledim beya.

22somer22 kayalarda var irtibat kurarsanız yardımcı olur.
Denizhan bu servise göre değişiyor, Bazı servis biz takarsak sıkıntı olmaz diyor, Bazı servis bunları sıkıntı yapmıyor, benim motoru görsen sis farı muhabbeti bile yapmazsın, Çin den birkaç malzemem geldi şu an trabzondayım istanbula gidince onların kafamda düşündüklerimi yapacağım, İki hafta oldu motorumu özledim beya.

sisleri aldım kesin takıcamda aldığımdan beri motordaki terleme ve ön fren merkezinin tekeri kasmasını çözemediler. zaten 8. ayda garantisi bitiyor motorun, bari garanti dışı kalmadan şu 2 sorunu çözdürsem diyorum

Motosikleti
Henüz yok.
Bakım zamanı yaklaşırken söyleyin lazım olan contasını tedarik etsinler her serviste olmayabilir. Terleme kablo çıkış yerinden ise, motor kısmına siyah sıvı conta ve kablo etrafına da sıvı conta sürsünler ve orjinal contasını taksınlar kapağı takıp işlemi bitirsinler, sisleri de söyleyin taksınlar hepsi yarım saat bile tutmaz bana göre.

Forumdan Uzaklaştırıldı
1 litre ile 35 km yapıyorum. Benzin deposu 9.6 litre 336km yol yapar. 4860km'de motor.

eyvallah çok fazla benzine takıldığını gördümde bir sıkıntı var sandım.benim motor 1400 de full depoyla 280 km yi daha geçmedi.çok deli sürmüyorum ama km farkı oldukça etkiliyor benzin harcamayı.arkadaşta aynı km lerde ondada durum aynı.5000km bakımından sonra çok daha rahatlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:51 ----------

birde kendi ustam bir şey söyledi bende size iletiyim.deponun sonunu görmeye çalışma benzin pompasını yakarsın dedi.böyle bir durumu olabiliyormuş.gerçi garantiden zaten değiştirirz ama aklında bulunsun dedi.önceki sayfalarda varmıydı hatırlamıyorum aklınızda bulusun 'pulsar kullancıları'arkadaşlar.

eyvallah çok fazla benzine takıldığını gördümde bir sıkıntı var sandım.benim motor 1400 de full depoyla 280 km yi daha geçmedi.çok deli sürmüyorum ama km farkı oldukça etkiliyor benzin harcamayı.arkadaşta aynı km lerde ondada durum aynı.5000km bakımından sonra çok daha rahatlar.

Tapa gazda gırtlağa kadar doluyken 230 km yaptık hiç cizgi kalmamıştı gene fulledik net hatırlamasamda 10.6 lt gibi yakıt aldıydı basınca yakıyor kereta :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar