MT 07 ile yapılabilecek her türlü *** kanalımda bulabilirsiniz

burada birazdan yapılacak olan tüm eleştirilere katılıyorum. öte yandan 100cc cub'lu video eğlenceli olmuş. :p sonra :farao:

Bizim grupta teker ve hardcore hareketleri yerli yersiz her firsatta yapip ovunen tum arkadaslarimiz patladi bir yerlere. motoru dagilmamis olan yok. Niye simdi bunu soyluyorum bilemedim haha.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Helva tarifide yayınlarsan sevinirim kardeşim.

...........Arkadaşlar mt 07 videoları çekmeye başladım tek teker drift top speed tarzı videolar yüklenecektir......

yahu sanki pideci açmış kaşarlı,kıymalı kavurmalı ne isterseniz hazırlarız der gibi olmuş konu :p

neyse.. Allah kaza bela vermesin deyip uzayayım...

Yeşil cub'ın sahibi arkadaş çok başarılı. Sendeki mt onda olsa şuan tanınmış bir stuntcı olabilirdi belkide :mrgreen:

Başlıkta niye sansür var diye düşünüyordum
Pisliği diye okuyorum sabah sabah

sakin ol şampiyon, oyuncak değil o

pi*lik yapmakla birilerini perte çıkarmak arasındaki çizgi kalın değil

Motosikleti
cf dual 230/honda crf 300
turkishrider adlı youtuber da böyle sürüyordu benzetmek gibi olmasın. hırçındı yani, maalesef sonu acı oldu, çünkü "kendine güveni" vardı.

Bir adanalı olarak söylemeliyim ki şehiriçi bu kadar agresif kullanımda ya yola fırlayan birine çarparsın, ya da çarpmamak için kaza yaparsın.

Adana'da yaya geçidi kullanma kavramı yok, herkes istediği yerden özal gibi s.demirel gibi bulvarlarda dahi orta refüje ordan da karşıya geçer, Adana'da pazarlama konusunda çalıştığım için düzenli 3-4 saat şehiriçi trafikteyim, defansif kullanmama rağmen tehlikelerle karşılaşıyorum. Herkese hata payı bırakıyorum ki arkadaşlar da bol keseden kullanıyor sağolsunlar. Video kayıtta olduğu için tek tük agresif kullanıyorsan eyvallah da düzenli böyle bir sürüşün ömrü uzun olmaz.

Çatalan köprüsünün arkasını, üniversitenin sarıçam tarafına doğru giden yolları, yeni stad inşaatı olan yerleri tavsiye ederim çok güzel sürüş yapılır ve insan/araç sayısı da çok daha az.

Ruhu eskimiş aman evladım diyen amcalardan olmak istemiyorum yaşım 24 ama düzenli şehiriçi trafikteyim hepsi tehlikesini atlattığım şeyler.

İyi sürüşler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nerdeyse tüm dünya ülkelerinde şehir içi hız sınırı 30-65 KM arasıdır, E-5 gibi yollarda ise 80KM ,Hiç düşündün mü bu insanların bir bildigi var mı diye? Tabi kuralı koyanlar sığır tabi..

Sen öleceksin tamam ışık söndü senin için problem kalmadı ama....hiç düşündü mü seni sevenler ne halde kalacak diye ..Tabi bu iyi seneryo,

Kötü seneryo Ya senin yüzünden bir çocuk ölse o hızla giderken çarpsan ne suçu var sabinin o ara sokaklarda böyle harç diye gaz açıyorsun...

Hadi bir halt ettin ara sokaklarda harç diye gaz açmışsın, birde marifet gibi beğenin diye paylaşıyorsun..Anadolu tabir var mıçsın birde mıçtığı göstermek için üzerine birde tüy dikiyorsun.

F=1/2 m v*v

Yani kinetik enerji
110KM deki 11000/3600=30,8 (30,8*30,8)=949,3
80KM deki 80.000/3600=22,2 (22,2*22,2)=492,8
50KM deki 50000/3600=13,8 (13,8*13,8)=190,4

Yani 50 km ile 110 km çarpman arasında TAM 5 KAT ENERJİ FARK'I VAR...

Belki biraz ağır yazdım kusura bakma ama birazda hak ettin..Güzel kardeşim lütfen şehir içinde böyle kullanma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar