MEGELLİ 125 S NAKED

4 sahip degistirmis ve suan 7binde oldugunu iddia ediyorlarsa elinde patlama olasiligi yuksek. Motordan da anlamiyorsun uzak dur bencede

abi sen motorunu satıyormusun :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------

ha bu arada motorun özelliklerini güncellemiş. motor tam olarak 2010 moedl 6500 km de

Satmiiirem :)

Benim motorda elcik isitma otomatik zincir yaglama elcik koruma ekstra zincir gergisi arkada lazer mesafe bildirim isigi var :) şehir içi işlerimi gorsun diye aldim. Satmam kolay kolay

Satmiiirem :)

Benim motorda elcik isitma otomatik zincir yaglama elcik koruma ekstra zincir gergisi arkada lazer mesafe bildirim isigi var :) şehir içi işlerimi gorsun diye aldim. Satmam kolay kolay
hahaha tamam abi de satarsan ne kadara verirsin ?? birde abi. üste dediğim gibi motor 2010 model 6500 km nasıl sence abi bir kelek varmı dersin..

Burdan bakıp en fazla sallamış oluruz. Motordan gerçekten anlayan biriyle git iyice baktır motora

Burdan bakıp en fazla sallamış oluruz. Motordan gerçekten anlayan biriyle git iyice baktır motora

abi vallahi hakılsında. bende kayseride oturuyorum motor istanbulda. hiç gitmedim istanbula dayıma söylicem oda motordan anlamıyor direk göndericek motoru parayı göndericez hiç ustaya felan göstermicez çünki bilmiyorum istanbulu birde araba felan . şansıma ne çıkarsa. :)

Bu hareketin motordan soguma sebebin olabilir.

Senin bilecegin iş. Kolay gelsin

Bu hareketin motordan soguma sebebin olabilir.

Senin bilecegin iş. Kolay gelsin

tamam abi mecburr

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------

ha abi bu arada motordan sende varmış. nasıl çok sorun çıkartıyormmu parça sorunu vs nasılç çok pahalımı parçaları en önemliisde sürüş rahatlığı nasıl abi. ve son olarak çok sorun çıkartan bir motormu .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar