MEGELLİ 125 S NAKED

MERHABA ABİLERİM 16 YAŞINDAYIM. MEGELLİ 125 s NAKED BİR MOTOR GÖRDÜM ŞEKLİ ŞEMALI ÇOK GÜZEL. FİYATIDA UYGUN YENİ EHLİYET YASASIN GÖRE KULLANABİLİRYOUM. FİyATI 3300 tl bence ucuz gibime geldi. diğecegimm şey ise nasıl bir motor başlangıç için alacagğım titremesi vs sorun değil
benim için nasıl bir motordur duydugunuz gördüğünüz. şekilde tarif edebilirmisiniz. çaresi bulunamayan hastalığı felan varmı? sık sık sorun çıkartırmı? parçası kalitelimi? ve fiyatı iyimi? kısacaca nasıl motordur, almalımıyım alttaki reimde gözüküyor.

hiç megelliye falan bulaşma al bitane honada cbf 150 veya yamaha ybr 125 çatlamaz patlamaz yolda bırakmaz az yakar
kısacası şekli olmasın markas olsun

abi megellide ne gibi sorunlar çıkartıyor ? tiremem vs önemli değil başlangıç için alacagğım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Megelli varmı halada hemde 125lik.

Kısaca uzak dur derim kardeşim yanlız bu benim fikrim şekilci olma sürüş kalitesine yedek parçasına filan bak :) dusunsene bi yolculuğa cikiyorsun pat stop etti kaldı ki yakın tanıdığım bi kardeşimin başında var 250 liği her hafta bi anisini anlatıyor :))

250s var hatta sıfırı 6500 lira civarında satılıyor ama 125s bulabileceğini sanmıyorum.

Bende var bitane duruyor evde :) 20bin km civarinda motor. Henuz bir sikinti yasamisligi yok. Parcasi varmidir yokmudur bilmiyorum. Goruntu guzel ses guzel, 125lik motora gore ivmelenme falan iyiydi hatirladigim kadariyla.
Son gelenden foto atayım bi de

altınelbiseliadam megelli250r ı anlatmış onu seyret derim bi fikrin olur

Megelli dükkanı kapattığı için çöpe atıyoruz ve geçiyoruz. Ayrıca motosikletin titrememesi önemlidir çünkü titreyen motor hem keyif vermez hem de sağlam değilse zamanla sağı solu dökülmeye başlar.

O paraya düzgün başka Çin motorları alnabilir.

Ben 16 yaşındayken okulu asıp counter atmaya giderdim. Şimdi millet motor tavsiyesi ister olmuş.

Eğitimini, Ehliyetini ve ekipmanını almadan alacağın motosikleti düşünme derim. Önünde uzun bir zaman ve zorlu bir süreç var çünkü.

Hahaha tamam abi

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------

Abi mumkunse seninle özel gorusebilirmiyiz. Ozelden telefonunu atarsan arayaim abi motor hakkinda merak ettigim konular varda abi. Bende ogrenciyim. Fazla motor bilgim yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:30 ----------

Abi mumkunse seninle özel gorusebilirmiyiz. Ozelden telefonunu atarsan arayaim abi motor hakkinda merak ettigim konular varda abi. Bende ogrenciyim. Fazla motor bilgim yok.

mondial drift almaktan her türlü iyidir al dediğin fiyata öğrenene kadar dağıt düş kalk

Aabi benim arkadaslarim okulu asip gta 5 oynamak icin gidiyor ben gitmedim ona vercegim parayla moto kask vs alacagim ve ehliyet alabiliyorum nisanda...

megelli alma kardeşim alacaksan da adama 2000-2200 teklif et.
son sahibi olacaksın muhtemelen verdiğin para boşa gidecek.
tecrübesiz oldugun için sana titreşim önemsiz gibi gelecek.
ama arkadaşının birinin cbf veya ybr sine binince anlayacaksın ne oldugunu.
ha binilmez mi binilir gitmez mi gider seçim senin.
forumda bi laf var az daha koy ybr al diye boşa denmiyor :)

megelli alma kardeşim alacaksan da adama 2000-2200 teklif et.
son sahibi olacaksın muhtemelen verdiğin para boşa gidecek.
tecrübesiz oldugun için sana titreşim önemsiz gibi gelecek.
ama arkadaşının birinin cbf veya ybr sine binince anlayacaksın ne oldugunu.
ha binilmez mi binilir gitmez mi gider seçim senin.
forumda bi laf var az daha koy ybr al diye boşa denmiyor :)

Buna katılmıyorum. Tamam bilindik kendini kanıtlamış markalar modeller almak genel olarak doğru bir seçimdir. Ama bu durumdan ötürü diğer modelleri almayın anlayışına katılmıyorum. Mesela zamanında cross motor alırken 250cc klasmanında çevremdeki neredeyse herkes honda crf250l modeline yönelirken, ben bi türlü ısınamadım bu modele ve gittim apache nin xz250 midelini aldım. Hiç taninmamis adam akilli kullanicisi olmayan mitoru gittim gozu kapali aldim ve cevremdeki o crfcilerin alayini arazide olsun yolda olsun tokatladim durdum :) asla pisman olmadim aldigima :)

Bu bi yerde zevk meselesidir. Belki sorunu da vardir makinanin ama gozune o makinayi kestirdiysen onu almalisin

Ayrica konu sahibi kardeşim, sanirim benim telefon numarami istedin yukardaki mesajda ama ben yurtdisindayim :) beni arayacak olursan ehliyet paranı telefon faturasina odersin :) mesaj at istersen

kardeşimiz görüş sormuş, bende kendimce iyiliğini düşünmüşüm, alma demişim, alacaksanda şu fiyatı ver demişim:)
"ha binilmez mi binilir gitmez mi gider seçim senin." de demişim...
gerisi: money talks...

Bende var bitane duruyor evde :) 20bin km civarinda motor. Henuz bir sikinti yasamisligi yok. Parcasi varmidir yokmudur bilmiyorum. Goruntu guzel ses guzel, 125lik motora gore ivmelenme falan iyiydi hatirladigim kadariyla.
Son gelenden foto atayım bi de

[url]http://i.hizliresim.com/PP1kpN.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/yL65ML.jpg[/url]

abi özel mesaj gönderem,yorum cceza almışım sanırım. gereksiz resim ve noktalama işareti kullanımından. evet abi moor ende var nasıl bir motor alacağım gözümü kararttım. çok sorun çıkartan bir motormu ?? parçası kolay bulunuyormu yada 250 lik modeliyle aynı parçalar kullanılırmı bazı yerlerinde.?? kısaca anlat abi işte :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------

abi özel mesaj gönderem,yorum cceza almışım sanırım. gereksiz resim ve noktalama işareti kullanımından. evet abi moor ende var nasıl bir motor alacağım gözümü kararttım. çok sorun çıkartan bir motormu ?? parçası kolay bulunuyormu yada 250 lik modeliyle aynı parçalar kullanılırmı bazı yerlerinde.?? kısaca anlat abi işte :)

abi bu arada alacağım motor 2006 model 7 bin kmde 4. el sahibi şua ndaki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar