Yol bitmek bilmez hocam.![]()
yol biter dert bitmez
Yol bitmek bilmez hocam.![]()
Videoyu yükleyen adam eğitmen. Ama ne araba sollarken sinyal veriyor. Karşı şerite geçmeler. Şeritten taşmalar. vs.
Ayrıca @tayfun bora sizin kardeşinizdi sanırım youtube a istanbul 990 smt ile gazlayıp araçların aralarından tekerle makas atan dimi? Sonra videoyu kaldırdı vs?
Videoyu yükleyen adam eğitmen. Ama ne araba sollarken sinyal veriyor. Karşı şerite geçmeler. Şeritten taşmalar. vs.
Ayrıca @tayfun bora sizin kardeşinizdi sanırım youtube a istanbul 990 smt ile gazlayıp araçların aralarından tekerle makas atan dimi? Sonra videoyu kaldırdı vs?
https://www.youtube.com/watch?v=cQfMQ1cj3ic
ben böyle biraz daha sert dalmayı seviyorumgerçi pulsarla gücü kaybetmeden 90 100 km anca üstü tehlikeli
![]()
Yol çok güzelmiş hakkaten. Rota neresi acep?
Motorcuyum diyen herkes kendi denemiyor olsa da yapamıyor olsa da böyle videoları beğenir.Beğenmiyorum tehlikeli diyen(bu video pamuk helva bu arada ne tehlikelisi ya) biraz ayak yapıyordur.Hiç yoktan bir kısmı:wiinkk:
Çok beğendim, bende gazlıyorum bıdı bıdı diyenlerinde bir kısmı iki yüzlüdür.Çünkü işlerine gelen yerde işlerine geldikleri gibi yazarlar.oocan gibi büyük üstad konu açınca yalakalık damarları kabarır.
Azcık dürüst olun
Biraz yazayımda buralar hararetlensin hareketlensin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------
Video yu kaldırdık çünkü forumda konu açılmıştı sonradan uzadı gitti saçma sapan.
Sürüş ve sürücüler hakkında ne düşünürsünüz ?
Videodaki biniciler gibi sürmek size keyif verirmi ?
https://www.youtube.com/watch?v=aZ50rkW2sfE&feature=youtu.be
radara yakalanmamak için tın tın giden araçların arasından slalom yapmanın neresi zevkli anlayamıyorum..
oysa virajlı ve kısmen tenha bir yolda fizik kurallarını alt üst etmek çok daha keyif vermez mi![]()
Ondan sonra motorculara serseri diyoooolaaa. Derler tabi a.kû
Öyle diyorsun ama o video 57 beğeni almış beğenmeyen sadece 1 kişi. Benim koyduğum videoyu sadece 2 kişi beğenirken beğenmeyenlerin sayısı 18 kişi.
Sonra AEA niye bu kadar seviliyor diye merak ediyoruz :queen::queen::queen:
Ne yalan söyleyeyim bana keyif vermezdi koyduğunuz link deki sürüş.