MotoVlog Android Uygulaması Bitti Son Fikirler?(Fotoğraflı)

Merhaba arkadaşlar 18 yaşımdayım Bilişim Teknolojileri bölümünü okumaktayım yazılıma çok ilgim ve yeteneğim var gün geçtikçe birşeyler üretmek istiyorum.
Tabiki çareyi Motosiklet camiasinda buldum MotoVlog android uygulaması eksikti bende yapmak istedim.

Tabiki amatörce yapılmış bir uygulama ve ilk yaptığım büyük çaplı android uygulama.

Öncelikle uygulamada kesinlikle REKLAM yoktur amacım asla para kazanmak yontmak değildir bu camiyaya yararlı olmaktır.

Uygulamada belli başlı MotoVloggerleri aldım almakdıklarım bana p.m atabilir kanal linkini inceler eğer kaliteliyse koyarım seve seve hiçbir çıkarım yok bu uygulamada tamamen ücretsiz ve reklamsız.

Uygulamanın bana göre en büyük + sı ben yeni bir içerik eklediğim an direk programa düşüyor öyle yok Google Playden güncelleme geldi tasarım değişti derdi yok online bir program anlık veri aktarımı olmaktadır.
Malesef uygulama online olduğu için İNTERNETİNİZİN olması gerekmektedir.

MotoVlogger yeni video yüklediği anda programdada eklenmektedir otomatik sistemdir Atıyorum xxx MotoVlogger yeni video yükledi saniyesinde uygulamaya yüklenmiştir aynı anda.

Ve Anlık olarak program üstünden izleyebiliyorsunuz hiçbir şekilde hiçbir yere yönlendirme yapmıyor.
Motosiklet.Net i uygulama üstünden takip edebilirsiniz hiçbir şekilde extra sayfa açmaz direk uygulama üstünden gezinebilirsiniz.

Sadece 1 tane motosiklet mağzasını sponsor almak istiyoruz oda Google Play ' e paylaşmak için kira parasını karşılamak için cebimize hiçbir şekilde gelir girmeyecektir.İlerliyen zamanlardada değişmiyeceğini garanti ediyorum arkadaşlar.

Çok uzatmak amacım uygulama reklamı yapmakta değildir.

Konuyu açma sebebim uygulama bitti genel olarak fakat neler eklenebilir ne tür daha eğlenceli ve kullanışlı olabilir bunları danışmak namına konuyu açtım.

Uygulama İçersinden Resimler;
Ana Menüler;
nLQM8B.png

8DaZVW.png

----------------------------------------------
MotoVlogger Sayfası;
a2l397.png

L1lAJa.png

------------------------------------------------
Herhangi bir MotoVlog kanalında videoların göründüğü sayfa;
2861ML.png

Buda Efsane Motosiklet.Net 'e uygulama üzerinden girme sayfası;
qPdB1Q.png

Ve amacım hiçbir şekilde Motosiklet.Net i kullanıp reklam yapmak değildir aksine Motosiklet.Net'e olan gönül borcumdan dolayı çünkü burada sizlerden çok şeyler öğrendim ve gönüllü olarak eklemek istedim eğer site adminleri rahatsız olurlar ise KALDIRABİLİRİM.

Yazımı burda noktalarken sizden gelecek olumlu veya olumsuz mesajlara yönelik uygulama son şeklini alacaktır.
Beğendiğiniz,beğenmediğiniz veya ne eklenmesi gerektiğini isterseniz önerilere kapımız açıktır.

NOT: RESİMLER BURDA BÜYÜK ÇIKMIŞ UYGULAMA BU KADAR BÜYÜK DEĞİL KORKMAYINIZ :)

İyi Forumlar.

Valla ben beğendim,böyle uygulama yapan arkadaşlarıda destekliyorum.Motosiklet kullanan herkesin en azından sahip çıkması,beğenmesi lazım.Tutunki bende bilgi işlem dünyasından para kazanan birisi olarak bu tip işlerin kolay olmadığınıda biliyorum.Genç arkadaşıma bu yaptığı fedakar davranıştan ötürüde kutlarım.Özellikle mobil motosiklet.net takibi güzel olacak.

Ben çalışmanın devam etmesini ve indirilebilir hale gelmesini diliyorum.:cat:

NOT:Geliştirme noktasında fikirlerimizide söylersek arkadaşımız uygulamanının yeni versiyonlarında eklemeler yapabilir.

Son düzenleme:
Valla ben beğendim,böyle uygulama yapan arkadaşlarıda destekliyorum.Motosiklet kullanan herkesin en azından sahip çıkması,beğenmesi lazım.Tutunki bende bilgi işlem dünyasından para kazanan birisi olarak bu tip işlerin kolay olmadığınıda biliyorum.Genç arkadaşıma bu yaptığı fedakar davranıştan ötürüde kutlarım.Özellikle mobil motosiklet.net takibi güzel olacak.

Ben çalışmanın devam etmesini ve indirilebilir hale gelmesini diliyorum.:cat:

NOT:Geliştirme noktasında fikirlerimizide söylersek arkadaşımız uygulamanının yeni versiyonlarında eklemeler yapabilir.

Merhaba öncelikle değerli yorumun için teşekkür ederim.Evet fikirleriniz benim için altın değerindedir son rötuşlardan sonra uygulamamızı Google Play'den indirebilirsiniz iyi forumlar.

eline emeğine sağlık çok başarılı gözüküyor

Teşekkürler sağolun eğer bir fikriniz varsa uygulamada buda olabilir diye söylemeniz yeterlidir.

Kardeşim öncelikle sana teşekkür ediyorum inanki daha önce mağazada böyle bir program aramışlığım vardır. Çok iyi yapmışsın,uygulamayı indirmeyi dört gözle bekliyorum. Program on numara olmuş.videoları youtube üzerinden izlemek için mi yönledircek , yani player ayrı mı uygulamada.

Yeni başlayan biri için başarılı gibi gözüküyor. Tabi sadece tasarımla bir şey söylemek zor.
Crash sorunu var mı, akıcı mı, boyutu nedir vs. incelemek gerekir.

Eklenmesi gerekenlerden ilk aklıma gelenlerse; arama, sıralama, izlenme sayısı, takipçi sayısı.
Aklıma geldikçe yazarım.

Başarılar :)

Kardeşim öncelikle sana teşekkür ediyorum inanki daha önce mağazada böyle bir program aramışlığım vardır. Çok iyi yapmışsın,uygulamayı indirmeyi dört gözle bekliyorum. Program on numara olmuş.videoları youtube üzerinden izlemek için mi yönledircek , yani player ayrı mı uygulamada.

Ben Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.Tabiki tamamen uygulamamız üzerinden izleyebileceksiniz Youtube yönlendirmesi vs yoktur direk program üstünden izleyeceksiniz.

Yeni başlayan biri için başarılı gibi gözüküyor. Tabi sadece tasarımla bir şey söylemek zor.
Crash sorunu var mı, akıcı mı, boyutu nedir vs. incelemek gerekir.

Eklenmesi gerekenlerden ilk aklıma gelenlerse; arama, sıralama, izlenme sayısı, takipçi sayısı.
Aklıma geldikçe yazarım.

Başarılar :)

Tabiki Crash sorunu her uygulamada var fakat uygulamayı o kadar zorladığım halde Crash sorununa denk gelmedim tabiki bu olmayacak anlamına gelmiyor.
Arama,Sırama,İzlenme sayısı, takipçi sayısı eklenecektir güzel fikir teşekkür ederim.

Öncelikle uygulamada kesinlikle REKLAM yoktur amacım asla para kazanmak yontmak değildir bu camiyaya yararlı olmaktır demişsin
bu işlerden hiç anlamam ama reklam alabiliyorsan sende reklam al çünkü motovlogger ların bazıları reklam alıyor niye milletin hamallığını yapasın derim ,ha bu vlog işinden para içinde yüzen zaten yok ama olsun ufak cep harçlığı olur kazasız belasız

Son düzenleme:
Eline sağlık güzel olmuş . Konuyla ilgili değil ama bi sorum olacak cevaplarsan sevinirim. Yazılımla ilgili en ufak bi bilgisi olmayan biri yazılım hakkında bişeyler öğrenmeye nerden başlamalı ?

Eline sağlık güzel olmuş . Konuyla ilgili değil ama bi sorum olacak cevaplarsan sevinirim. Yazılımla ilgili en ufak bi bilgisi olmayan biri yazılım hakkında bişeyler öğrenmeye nerden başlamalı ?

Merhaba öncelikle Youtubede dersler izleyerek en kolay öğreneceğiniz dil C# daha sonra Javadır.Java kullanarak Android e yazılım yapabilirsiniz fakat IOS için C++ dilini bilmek gerekmektedir xCode yazılabilen her dil ile sadece IOS a yapabilirsiniz.Burdan fazla bilgi veremiyorum fakat P.M atarsan daha iyi yardımcı olabilirim iyi forumlar.

Iphone çıkarmak 2. planda ilk önce Android'de uygulama yayınlasın kullanılsın hatası gediği bulunsun öyle yeni bir platforma çıkarmayı düşünüyorum çünkü Android le aynı anda çıkarırsam hem Android'deki bugu çöz hemde IOS insanı yorar hem Android ile IOS dilleri çok farklı o yüzden sırayla.

Gayet güzel kullanılabilecek bi uygulama. Google play e yüklendiği zaman seve seve indirip kullanırım :)

Sti

Tebrik ederim,eline emegine saglik. Uygulamayi cok begendim. Yanliz youtube da daha bi cok motovlogger var onlarida eklersen cok daha hos olacaktir. Cok daha basarili isler yapman dilegiyle :)

Merhaba öncelikle Youtubede dersler izleyerek en kolay öğreneceğiniz dil C# daha sonra Javadır.Java kullanarak Android e yazılım yapabilirsiniz fakat IOS için C++ dilini bilmek gerekmektedir xCode yazılabilen her dil ile sadece IOS a yapabilirsiniz.Burdan fazla bilgi veremiyorum fakat P.M atarsan daha iyi yardımcı olabilirim iyi forumlar.

Iphone çıkarmak 2. planda ilk önce Android'de uygulama yayınlasın kullanılsın hatası gediği bulunsun öyle yeni bir platforma çıkarmayı düşünüyorum çünkü Android le aynı anda çıkarırsam hem Android'deki bugu çöz hemde IOS insanı yorar hem Android ile IOS dilleri çok farklı o yüzden sırayla.
iOS için Swift veya Objective-C bilmen gerekiyo. Ben 2 haftadır swift çalışıyorum, ilk izlenimim zor olmadığı yönünde. Çalıştığım işten ayrılabilirsem daha yoğun olarak çalışıcam iOS üzerine.

Hiç yazılım bilmeyen Python öğrenerek başlasın bence. Hem kolay hem de çok kullanışlı bir programlama dili. İş yerinde veri analizlerini, veri işlemeyi genelde python ile yapıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Uygulama kullanilir hale geldiğinde burdan da link ile paylasirsan hos olur. Eline emegine saglik cok beğendim kesinlikle kullanicam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar