MotoVlog Android Uygulaması Bitti Son Fikirler?(Fotoğraflı)

oooo olmadı şimdi. İlk önce iso'a çıkarsana :) Tebrik ederim ama uygulamana reklam alıp ufakta olsa birşeyler kazanman senin bu işi daha şevkle ve daha iyi yapmana yardımcı olabilir. Reklam alman kötü bir şey değil. Herkesin paraya ihtiyacı var sonuçta.

Reklam düşünmüyorum onun yerine 1 Sponsor arıyorum uygulamanın işlenişini ve akıcılığını bozmamak namına reklam almıyorum tam video izliyorsunuz çıktınız reklam onu geç birdaha derken insan sıkılıyor gözünü sadece para bürümüş insanların uygulamalarını kullanmaktan bende bıktım ben onun yerıne 1 Motosiklet mağzasını sponsor alıp sitesini uygulamaya ekliyecem hem insanlar bir yandan ekipman vs bakması açısından reklamla vs işim yok.

reklam almayacaksan gönüllü bağış sistemi üzerinden yürüyebilirsin...
bunun dışında kodlamaya başlayacak kişi c# ile başlamalı bence, kodlar bildiğim kadarı ile java ile hemen hemen yakın

Eline emeğine sağlık kardeşim. eksiklerde bilgi alışverişi ile tamamlanacak zamanla oturacaktır.
Başarılarının devamını dilerim.

vlogolayı güzel görünüyor ancak bence motosiklet.net in forum kısmını teleondan bakılabilir pratik bir app haline getirsen daha iyi olur, onuda koymuşsun ancak okuması kolay mıdır bilmiyorum

yukarıda denildiği gibi notification özelliğide olursa güzel olabilir

birde cevap yazmak için kullanızı adı ve isimle giriş gibi

Esasında forum.donanımhaberin applicationonını bazalabilirsin

paypaldan gönüllü destekte koyabilirsin

bence reklam al, sponsorluk işi yaş iş. sponsorluğu belli başlı kişiler zor buluyor senin de şansın düşük olacaktır. üstelik programın indirilme sayısının da yüksek olması gerekir. senin programını kullanacakların büyük çoğunluğu da motora ilgi duyan insanlar olacağından hitap ettiğin kesimdeki kişi sayısı da az.
millet youtuba koyduğu her vidyodan reklam alıyor sen neden boş beleş tanıtım yapasın.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim biraz uzaktım bilgisayara ara sıra telefondan girip forum ' a baktım sadece yakında ekleniyor google play'e az kaldı diyebilirim programda iyileştirmeler yapıldı yenilik olarak Motosiklet markalarının yeni haberleri eklendi sürekli otomatik güncelleniyor eklendiği an haber sizde okuyabileceksiniz.

Ayrıca notification(bildirim,bildiri) eklenecektir onun üstünde zaten çalışıyordum fakat korkum ön bellek doldurması o yüzden biraz tereddüteyim çünkü az bir vlogger yok sürekli onları kontrol edicek sistem sürekli alttan alttan ram kullanacak buda ister istemez ön bellekte birikime sebep olacak bakalım umduğum gibi doldurmazsa eklenecektir.

Arkadaşlar Uygulamaya 2 tane içerik daha ekledim Marka Haberleri ve Sizden gelenler diye onlarıda tanıtmak isterim son haliyle iyileştirildi uygulama
bir göz atın resimlere

Giriş Ekranı NOT: YÜKLERKEN PİXEL BOZULMASI OLMUŞ HEMEN KÜFÜR ETMEYİN :)
VvWr0P.png

---------------------------------------------------------------------------------
MENÜLER SADECE 2 YENİ ŞEY EKLENDİ
W1370N.png

m1A2kP.png

rZzO21.png

---------------------------------------------------------------------------------
Sizden Gelenlerin İçeriği(BU DAHA SOSYAL PLATFORM OLSUN DİYE EKLENDİ)
0mJEGV.png

Marka Habeleri İçeriği
nL0OOa.png

Şuan birkaç sıkıntım var kişisel onlarıda atlatığım zaman GOOGLE PLAY 'de göreceksiniz.Uygulama bitti şimdi eklenecek birşeyler kalmadı sadece Google Play eklenmek için bekliyor iyi forumlar herkese :))

Motosikleti
2018 SHERCO 250 2021 SYM Symphony 200 2024 TVS Ntorq.
Uygulamadan foruma girildiğinde son yazılan konu sayısı 10 olarak gözüküyor ancak bilgisayardan girildiğinde son elli konuyu gösteriyor.

Böyle olunca uygulamadan girmiyorum.

Bu konuda bir düzenleme yapılabilirse daha çok tercih edilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar