Yahu kimsenin derdiyle eğlenmek değildi amacım yanlış anlaşıldım kardeşim. Kusura bakma sakın . Motorum 2006 karbüratörlü arkadaşın biri bana enjeksiyonlu muhabbeti yapıyorduda ona nazire yapmak istedim . istanbuldayım ayrıca@altora hocam nerede oturuyorsunuz ve motor varmı sizde
arkadaşlar ben 2. el hyo alıcamda 5000 ile en fazla 6500 tl para verebilirim yanlız bana enjeksiyonluyumu önerirsiniz yoksa karbüratörlüyümü, hangi yıl önerirsiniz ,birde st kanuni olanları almamaya karar verdim okuduğum yorumlardan yola çıkarak
Yardımcı olabilecek var mı bilemiyorum ama yinede bir sormakta fayda var... Motorum 3 haftadır yatıyor, aküyü çıkarttım malum havalar soğuk dinlenmeye almıştık motoru2011 model kendileri. Bu akşam bir denemek maksatlı aküyü taktım çalıştırdım fakat birkaç kere marşa basıp gaz vermeden çalışmadı, sanırım soğuktandır deyip geçtim... Ufak bir iki tur attım tekrar otoparka geldim, birkaç dakika rölantide çalışsın dedim fakat bi süre sonra birden stop etti motor. Kapatıp tekrar açtım, marşa bastığımda marş motoru çalışıyor fakat motor bir türlü marş almıyor. Sanki benzin bitti gibi oldu fakat depo dolu, vana falan da kapalı değil. Çalışan motor niçin birden durup böyle yapar? Enjeksiyondan veya bujilerden midir? Gündüz tekrar deneyeceğim inşallah düzelir, birde bu halde çekiciyle tamirciye vesaire çektirmeyelim...
ale:
Var mı yardımcı olabilecek?
st kanuni olanlarla ilgili nasıl yorumlar okudunuz merak ettim
bazı okuduğum yorumlarda st ye geçince bazı parçaların değiştirildiği ve bu parçaların kalitesiz olduğu söylendi enjeksiyonda sıkıntılar çıktığı söylendi bende bu yüzden en son çıkan hyo markasından almaya karar verdim oda 2008 di galiba st geçmeden önce ancak herkez bir ağızdan laf söyler burdakilerinde sözlerini duymak isterim belki düşüncelerim yanlış çıkar
bazı okuduğum yorumlarda st ye geçince bazı parçaların değiştirildiği ve bu parçaların kalitesiz olduğu söylendi enjeksiyonda sıkıntılar çıktığı söylendi bende bu yüzden en son çıkan hyo markasından almaya karar verdim oda 2008 di galiba st geçmeden önce ancak herkez bir ağızdan laf söyler burdakilerinde sözlerini duymak isterim belki düşüncelerim yanlış çıkar
evet st ye geçin ce parça değiştiği doğrudur. değişen parçada depo üstündeki marka etiketi değişti. geri kalan her boku aynı
sıklıkla enjeksiyonda sıkıntı çıktığını söyleyenler var bunlar doğrumudur peki
Yok mu yardımcı olabilecek kimse?![]()