Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin..sezonda görüşmek üzere![]()
Amin sağolasın.
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin..sezonda görüşmek üzere![]()
Arkadaşlar Kıbrısta olupta gt 250r modelini süren birisi var mı?
Ben gt 250r almayı planlıyorum ancak boyum 175 olduğu için şüphelerim var.
Üstüne oturup da boyum yeter mi yetmez mi bakmak istiyorum.
Eğer satmayı düşünürse gerekli değerlendirmeyi motor başında yaparız sıkıntı yok
İyi forumlar.
Maksat hem konu canlansın hemde yardım alalım. Güncel![]()
Kıbrısta okudum, geçen sene mezun oldum, GT250R'ım var, ama Kıbrıs'ta değilim artık
Benim de boy 175 gayet yetiyor, oyuncak gibi oynuyorum, YBR gibi aralardan ilerliyorum Ankara trafiğinde, hiç sorun olmaz.
merhaba arkadaşlar bende 2010 model 250r var mart 2015 de aldım aldıgımda hiçbir sorunu yoktu cok temiz bi motosiklet ama bi sorun ortaya cıktı motosiklete binme hevesim bile kalmadı 1,500 lira harcadım ama yinede sorunu çözemedi ustalar. motosiklet rölentide çalışmıyor sürekli stop edıyor marşa basmaktan kırmızı ısıkta gaza basılı tutmaktan bıktım. enjeksiyon dedıler sensörleri degişti bakımları yapıldı ama ne fayda arıza aynı devam. bana yardımcı olabilecek arkadaslar varmı? teşekkür ederim.
Burada çoğu motorun geçmişi biliniyor.Plakanın bir kısmını yazsana belki geçmişi hakkında bildiğimiz birşey vardır ve daha kolay sonuca ulaşılır.(1)rolanti hiç coğalmıyor düşmüyor motorun bazen gaza basılı haldeyken bile stop ettiği oluyor mesela gazı 3 bin devire sabitledigim zamanlarda. (2)yokuşta kaldığım zaman gazı ne kadar açarsam açıyım elimi debriyajdan çekerken kavrama noktasına gelesiye stop edıyor.(3) bide ıkı defa basıma geldi kontagı actıgında enjeksıyon sesı hiç durmaksızın calısıyor ne yaparsan yap calısmıyor, marj basıyo ama calısmıyo ve enjeksiyon sesı hıc durmadan gelıyor kutup basını cıkarıp taktıgımda duzeliyor. ben havalar ısınınca motorumu ankaraya servise getirmeyi düşünuyorum baska çarem kalmadı.