Örneğin AEA'ın Kuralkan'dan sponsorluk talep ettiğini ve bunun karşısında olumsuz cevap aldığı için bu davranışlar içerisine girdiğini eminim çok azınız biliyordur.
Asıl olan doğrunun yanında olmaktır.
Saygılarımla
Uğur Akçay
Sizin AEA ya gösterdiğiniz saygının aynısını bende size göstereyim o zaman
Demek ki sizinde kuralkan dan bir çıkarınız var ki bu kadar ateşli bir şekilde BARKIN BAYOĞLU gibi markalaşmış bir isime bu şekilde olumsuz davranıp, karalamaya çalışıyorsunuz.
Haklı olsaydınız Barkın Bayoğlu önce Kawasaki ve ZMoto yu her fırsatta topa tutar, kötüler idi. Demek ki teziniz hatalı.
Bunun yanında bir çok marka ile Barkın Bayoğlu geçinemiyor ama motorlarını övüyor, hatta sponsoru olan markaların motorlarınıda eleştiriyor. Bu açıdan bakarsakta teziniz yine hatalıdır.
Diğer açıdan "kişiyi kendin gibi bil" düsturundan yola çıkarsak, sizin bu yazınız tamamen çıkar veya yaranma maksatlıdır.
Kaza sırasında Jant kırıldı pek normal bir şey açıklaması bana anormal geliyor. İnce plastik mi bu? O kadar kolay kırılıyor.
Kuralkan'ın ne kadar alakasız ne kadar ilgisiz bir firma olduğu yönünde sayfalarca eleştiri var bu forumda. Yeni bir hikaye değil. Foruma gönderilen paralı asker edası ile savunma yapanların hep mantık hataları var.
Sayfalarca Ekrem beye servisleriniz kalitesiz, edep adap bilmiyor diye yazıldı. Ses çıkmadı. Hatta kendide servislerinin para etmez olduğunu eminim kabul eder.
Bayileri deseniz ha keza...
Kuralkan değil Hintli en iyi Japon veya italyanı satsın yine yüzüne bakmayacak adamlar var bu forumda.
Çok kaliteli çok şahane dediğiniz motor çöpten biraz daha kaliteli. Kalite anlayışınız nedir ne değildir bilemem. Bu BENİM GÖRÜŞÜM!
Bajaj alacağıma hiç motora binmem daha iyi. Ben "bütçem buna elverdi" açıklamasına sıcak bakan bir adam değilim. Ya gider kaliteli bir şey alırım ya da hiç almam.
Bineceksem Japon veya italyana binerim ama kuralkan satsa yine almam diyenlerden biride benim.
Motora başlamaya niyeti olan insanlar motor başında görünce soruyorlar. AEA dan önce de "sakın bajaj veya Çinli alma " diyordum. Yine diyeceğim.
Tekrar söylüyorum çıkarı vardı vermediler şimdi o yüzden böyle konuşuyor diyorsanız AEA için, insanlarda sizin çıkarınız için AEA yı kötülediğinizi düşünür TIPKI BENİM GİBİ!
Sizi tanımam ama BARKIN BAYOĞLU nu tanırım. Ve tabi ki sözüne güvenirim. Zaten kendiside Jant kırma işini anlatırken , okuduklarımız bu yönde diyerek anlattı. 100% kırar demedi.
Standart Çinli kullanıcıların marka avukatlığına soyunur gibi Hintli avukatlığınız pek bir komik olmuş
Saygılarımla